Ochii, fereastra deschisa a sufletului trebuie sa atraga intotdeauna cat mai multe priviri. Cum? Cu ajutorul unui machiaj desavarsit, care sa confere expresivitate, dar sa nu ofere o alta imagine, decat cea dorita, adaptata tipului de persoana. Cand relationezi, accentul cade pe ochi, de aceea totul trebuie sa fie ireprosabil. Daca mama natura nu ne-a inzestrat cu gene seducatoare, lungi, arcuite,de un negru abanos, putem obtine toate acestea apeland la un cabinet de cosmetica.

5 trucuri pentru un makeup fabulos de sarbatori

Sanatatea pe primul loc

Daca te-ai decis sa folosesti gene false pentru petrecerea de Revelion intotdeauna vei lasa intai un specialist sa ti le ataseze si nu vei face totul de una singura, fiindca exista tot felul de riscuri.

Conteaza foarte mult pretentiile pe care le ai atunci cand apelezi la asa ceva si de aceea este bine sa optezi pentru un cabinet cu un personal bine instruit si care se respecta. Nicio greseala nu trebuie trecuta cu privirea.

Genele pe care ti le vei alege dintr-un catalog este bine sa nu fie obtinute din par de cal, fiindca acest fir de par produce in timp usturimi, puroi,roseata. Sunt recomandate genele din material sintetic tocmai pentru ca nu ridica riscul unor alergii.

Materialul adeziv cu ajutorul caruia se prind genele false de cele naturale este din categoria substantelor adezive folosite de chirurgii plastici. Exista riscul ca acest adeziv sa se scurga in ochii aducand dupa sine ulceratii si leziuni ale corneei.

Daca specialistul foloseste prea mult adeziv genele naturale se pot rupe ori pur si simplu se pot desprinde.

In cazul diverselor afectiuni ale ochiilor (gen conjunctivita), acestia vor prezenta tot timpul o sensibilitate de aceea se vor alege dintre cele mai scumpe perechi de gene false, mergandu-se pe ideea ca materialele ieftine dauneaza.

In ce consta?

Tehnica in sine de aplicare a genelor false consta in lipirea fir cu fir a acestora de genele naturale. Se foloseste un anumit numar de fire. Dupa ce toate genele au fost atasate se curbeaza usor pentru a da un aspect natural.

Genele false largesc privirea, creaza aceea imagine de femme fatale, eliminand complexul cauzat de niste gene scurte.

Prin urmare, daca visezi la gene de caprioara, le poti avea de Anul Nou. Singurul nostru sfat este sa ai grija unde si cine ti le aplica!

Un articol de Madalina Stama

Poarta farduri roz seara: make-up in tendintele de iarna

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: