Setari Cookie-uri

Tentatia seductiei

Pentru un trup de vis, o piele moale, catifelata si parfumata, un par stralucitor si sanatos, putem sa recurgem oricand cu cea mai mare incredere la varietatea de uleiuri care ne tenteaza prin ingrijirile parfumate si hidratante pe care le ofera.

Ulei pentru maini

Amestecati o lingurita de ulei de masline cu o lingurita de ulei de trandafir, intindeti amestecul pe maini si masati bine. Lasati sa actioneze timp de zedce minute sau pana la prima spalare a mainilor. Uleiul de ricin este ideal pentru ingrijirea unghiilor datorita efectului de hranire si intarire, iar combinat cu ulei de lamaie le reda stralucirea.

Ulei pentru ten

Pentru tenul deshidratat, care are nevoie de hranire puternica, folositi cu incredere uleiul de masline simplu sau combinat cu ulei de trandafir. Aplicati pe intreaga fata, pe gat si pe decolteu si lasati sa actioneze 30 de minute. Clatiti apoi cu apa calduta, apoi cu apap minerala care tonifica pielea si al final aplicati o crema. Pentru gene se foloseste uleiul de ricin, care le intareste si ajuta la regenerare. Acesta se poate aplica si pe sprancene cu ajutorul unei periute.

Ulei pentru buze

Cel mai potrivit pentru buze este uleiul de migdale pe care il incalziti usor si topiti in el si putina miere. Veti avea buze frumoase si delicioase, numai bune de sarutat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.