Setari Cookie-uri

Manichiura de vara

Mercurul din termometre a inceput sa creasca, iar hainele noastre, spre bucuria barbatilor, au inceput sa devina mai transparente si mai scurte. Incet, incet, renuntam la pantofi si devenim din nou fidele, sandalelor si papuceilor.

Mercurul din termometre a inceput sa creasca, iar hainele noastre, spre bucuria barbatilor, au inceput sa devina mai transparente si mai scurte. Incet, incet, renuntam la pantofi si devenim din nou fidele, sandalelor si papuceilor. Poate multe dintre noi se confrunta cu o mare dilema: ce culoare de oja este la moda in aceasta vara?

Autoarea cartii “Manual de Stil”, Dana Budeanu, ne indeamna sa renuntam la manichiura French. Stiu ca multe dintre voi nu sunteti de acord, dar Dana Budeanu se refera la manichiura realizata cu lac incolor, in loc de oja culoarea fildesului.

La moda in orice sezon, oja rosie este perfecta pentru serile fierbinti de vara. In aceeasi categorie, intra si culorile apropiate: visiniu sau ciocolatiu. Evitati sa asortati oja rosie cu o rochie de aceeasi culoare.

Unghiile negre raman si ele in trend. Ele se potrivesc cel mai bine tinerelor nonconformiste, pentru care hainele negre nu lipsesc nici din garderoba de vara. Andreea Esca a aparut si ea de cateva ori la Stirile de la ora 19.00 cu unghille colorate cu negru.

Rozul fuchsia a revenit si el printre preferintele stilistilor,care ne asigura ca nu vom semana cu Barbie daca optam pentru aceasta culoare.

Oja portocalie este una din culorile preferate ale vedetelor de la Hollywood, Rihanna sau Mary Kate Olsen fiind zarite cu aceasta culoare.

Daca sunteti fane ale modelelor pe unghii, domino, fluturasi sau floricele, incercati sa uitati ca exista. Unghiile false si lungi sunt de asemenea considerate inestetice, iar ca lungime, ideala este cea medie.

Un articol de Roxana Pitic
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.