Setari Cookie-uri

Blog Kudic: Tips and tricks de la Carmen

E usor sa citesti sute de sfaturi despre cum poti avea un machiaj perfect, dar e mult mai simplu sa inveti direct de la expert. Impreuna cu make-up artistul Avon, Carmen Dinca, ti-am pregatit o serie de filmulete care sa te puna la punct cu machiajul trendyaplicat corect.

Carmen Dinca este make-up artist la Avon de doi ani si a colaborat cu cele mai importante reviste din Romania, colaborari printre care se numara si Kudikaclick aici pentru a vedea pictorialul Kudika!

Intr-un interviu recent, ce poate fi citit pe blogul Avon aici, Carmen a declarat ca, dupa ani buni petrecuti in industria muzicala, s-a orientat catre un domeniu ce tine tot de arta: acela al machiajului profesionist.

Care a fost motivatia acestei schimbari? Ne spune chiar ea: “Imi place in primul rand ca lucrez in special cu femeile si ca le pot readuce zambetul pe buze, reusind sa le pun in evidenta unicitatea si frumusetea. Le ajut sa-si redescopere si sa invete sa-si puna in valoare atuurile, frumusetea pe care Dumnezeu a daruit-o fiecareia dintre noi.”

Carmen Dinca a machiat o multime de vedete din mai multe domenii precum muzica, fashion, politica, business, etc, printre care se numara si Laura Cosoi, Adelina Elisei, Catrinel Menghia, Mihaela Radulescu, Proconsul, Ileana Badiu (fosta Pescariu), Gianina Corondan, Marius Moga, Dana Rogoz, Adriana Saftoiu si multi altii.

In ceea ce priveste tendintele in machiaj pentru 2009, Carmen a declarat: "Cred ca foarte la moda in 2009 va fi simplitatea, naturaletea. Tot ce se apropie de natural va fi in tendinte, machiajul aerisit, simplu si deloc incarcat. Ca si culori as recomanda nuantele de pamant, marouri, bejuri, toate culorile pe care le regasesti si in natura."

E usor sa citesti sute de sfaturi despre cum poti avea un machiaj perfect, dar e mult mai simplu sa inveti direct de la expert. Impreuna cu make-up artistul Avon, Carmen Dinca, ti-am pregatit o serie de filmulete care sa te puna la punct cu machiajul trendy…aplicat corect.

Cum sa aplici fondul de ten?





Machiaj de zi pentru ochi


Te-ai intrebat care e secretul unui machiaj care sa te scoata in evidenta in timpul zilei? Carmen spune ca secretul sta in umbre…




Cum iti place? Fii cu ochii pe blogul Avon pentru alte sfaturi ca la carte.

Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.