Setari Cookie-uri

(P) Testeaza si vei vedea ca e adevarat!

Un par mai sanatos in numai 10 zile? Chiar daca pare incredibil, Pantene te invita sa te convingi singura ca este cu adevarat posibil! In definitiv, si de Columb au ras oamenii cand a sustinut ca Pamantul este rotund...

Un par mai sanatos in numai 10 zile? Chiar daca pare incredibil, Pantene te invita sa te convingi singura ca este cu adevarat posibil sa beneficiezi de o asemenea schimbare in mai putin de doua saptamani! In definitiv, si de Columb au ras oamenii cand a sustinut ca Pamantul este rotund...


De ce sunt cei de la Pantene atat de siguri ca in 10 zile parul tau va fi mai puternic? Datorita faptului ca au imbogatit produsele cu formula cu Amino-S! In definitiv, nu ai nimic de pierdut: daca nu esti multumita, Pantene iti da banii inapoi.



Noua formula cu Amino-S a fost creata pentru a raspunde principalelor nevoi ale parului nostru. Pentru a identifica aceste nevoi, cercetatorii Pantene au chestionat cu mii de femei in legatura cu modul in care si-ar dori sa arate parul lor. Au ajuns la concluzia ca parul sanatos are 7 semne principale: stralucirea, volumul, forta, textura moale si catifelata, absenta varfurilor despicate, usurinta in coafare si absenta firelor rebele.

Mai apoi, cercetatorii au creat produsul care sa raspunda tuturor acestor nevoi.

Aceasta este povestea noului Pantene imbogatit cu formula Amino-S.

Pantene poseda o multime de ingrediente precum surfactanti cationici, alcooli grasi, diferiti polimeri care formeaza un complex terapeutic pentru structura firului de par. Datorita amino siliconatilor aceste ingrediente se distribuie uniform pe fir, de la radacina pana la varf, rezultand o imbunatatire a celor sapte semne de sanatate a parului.

Asadar, te indemnam sa incerci! Fiindca nu ai absolut nimic de pierdut. Noul Pantene iti promite schimbari in numai 10 zile de folosire regulata, un par mai puternic, mai frumos si mai stralucitor, datorita formulei cu Amino-S. Daca nu esti multumita, Pantene iti da banii inapoi!

* Rezistenta impotriva ruperii cauzate de pieptanare si stilizare, utilizand sampon si balsam fata de sampon fara continut de balsam.

* * Campanie valabila pana la 31 oct 2009 pentru produse cumparate in perioada 1 iulie – 21 octombrie 2009. Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit la www.pgbalkans.com. Mai multe informatii disponibile la 021.204.7611, numar cu tarif normal.



Kudika
9 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.