Setari Cookie-uri

NY Fashion Week: 5 trend-uri

A trecut si saptamana modei din New York. Ca si in ceilalti ani designerii au trimis pe catwalk intruchiparile propriilor viziuni asupra a ceea ce noi vom alege sa purtam in sezonul toamna-iarna 2010-2011. Unii au mers pe culori terne si pe look-uri simple, altii pe o imagine sofisticata. Cat de inventivi au fost (sau nu au fost), tine de o alta discutie. Pana una alta, va prezentam in cele ce urmeaza cinci dintre trend-urile care s-au remarcat pe podiumul din New York saptamana aceasta.


3. Genele false

Daca unii make-up artisti au evitat machiajele extravagante, renuntand in unele cazuri chiar si la rimel, colectia Venexiana se remarca prin genele false, cat se poate de evidente. Nu vorbim aici de cateva fascicule de gene puse ici colo si scurtate dupa dimensiunea genelor naturale, ci la gene lungi ce par sa ajunga pana la coltul exterior al sprancenei. Cat despre machiaj, s-a optat pentru fard ciocolatiu, putin lipgloss si un ten perfect. Rezultatul uneia astfel de incercari curajoase e un look dramatic.

4. Contur pe linia genelor inferioare


Conturul cu dermatograf sau tus nu mai ramane doar deasupra ochiului. Specialistii in make-up nu au ezitat sa contureze linia inferioara a genelor, si nu intr-o maniera discreta. Cel mai bun exemplu e colectia Irina Shabayeva unde conturul aduce in unele cazuri cu stilul cantaretei Amy Winehouse. Conturul a fost facut sub genele inferioare, intr-o linie groasa pana aproape de coltul interior al ochiului unde a fost aplicat fard alb stralucitor. Rezultatul a fost un look glam.

Irina Shabayeva: toamna-iarna 2010





5. Par lins si fard rosiatic

Colectia Alexander Wang a adus pe catwalk un look urban (dupa cum il descrie chiar creatorul). Acesta a preferat ca parul sa fie lasat, intins, cu aspect de par nespalat. Intentia creatorului a fost o imagine de tipul “de abia m-am trezit” (care se aplica atat la coafura, cat si la machiaj si la haine). Cat despre machiaj, s-a optat pentru o piele palida blush-ul lipsind. Pentru buze s-a ales un ruj mat culoarea piersicii (varianta pala) iar pentru ochi s-a folosit un fard rosiatic renuntandu-se la dermatograf sau tus.

Alexander Wang: toamna-iarna 2010






Un articol de Ioana
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.