Setari Cookie-uri

Vedetele: modele de urmat?

Se vorbeste mereu despre frumusetea promovata de celebritatile care afiseaza vesnic o atitudine trimufatoare de pe copertile revistelor sau in pictoriale. Acestea beneficiaza nu doar de resurse financiare bogate pentru a-si mentine fizicul cat mai aproape de perfectiune dar si de retusari masive in Photoshop. Iata de ce, redactorii revistei iVillage au dedicat un editorial femeii frumoase naturale, excluzand tiparele femeii sexy, cu dimensiuni ideale.


Scarlet Johansson
este o alta posesoare a unei siluete armonioase. Aceasta isi evidentiaza atuurile prin rochii cu spatele gol sau cambrate, chiar daca nu este foarte slaba. De cele mai multe ori opteaza pentru modele cu un decolteu generos, constienta fiind de frumusetea sanilor ei voluptosi, naturali. Nu degeaba se numara in topul vedetelor cu cel mai frumos bust.

Kate Winslet a fost aleasa drept simbol al frumusetii naturale. Desi a recunoscut ca in trecut a avut probleme cu greutatea, acum este mandra de formele ei bine proportionate. Nu este adepta dietelor drastice, declarandu-se total impotriva anorexiei. Realizata pe plan profesional si mama a doi copii, este multumita de felul in care arata.

O vedeta care a renuntat la silueta skinny care a consacrat-o, adopta acum o noua infatisare cu un trup bine conturat. Este vorba de Christina Aguilera. Proaspata mamica, isi evidentiaza acum calitatile fizice prin rochii bine alese.

Asadar, frumusetea adevarata nu tine cont de standarde sau de tipare. Frumusetea o simtim de fiecare data cand primim un compliment chiar daca nu aratam asa cum ne-am dori. Trebuie doar sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem si sa avem cat mai multa incredere in noi.

Un articol de Cristina C

Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.