Barbatii marturisesc: Te plac naturala!

Barbatii marturisesc: Te plac naturala!
Kudika
17 Mai 2010

Peste 5000 de barbati s-au alaturat ômanifestului pentru frumusetea naturalaö initiat de NIVEA Visage impreuna cu Dragos Bucurenci si Cabral Ibacka. 66.45% dintre ei le-ar spune femeilor iubite ca prefera sa fie machiate cat mai natural, pe cand 21.95% si-ar dori sa nu fie machiate deloc.

comunicat de presa

62.39% DINTRE BARBATII DIN ROMANIA SPUN: TE PLAC NATURALA!

Peste 5000 de barbati s-au alaturat “manifestului pentru frumusetea naturala” initiat de NIVEA Visage impreuna cu Dragos Bucurenci si Cabral Ibacka. 66.45% dintre ei le-ar spune femeilor iubite ca prefera sa fie machiate cat mai natural, pe cand 21.95% si-ar dori sa nu fie machiate deloc.

Studiul s-a desfasurat printr-un chestionar online postat pe 8 dintre cele mai mari bloguri din Romania: cabral.ro, bucurenci.ro, dobro.ro, manafu.ro, bobbyvoicu.ro, clickio.ro, olix.ro, si adrianciubotaru.ro. Dintre cei 5326 de barbati care s-au alaturat manifestului pentru frumusetea naturala 50.86% au declarat ca ar elimina fondul de ten din ritualul de infrumusetare al femeilor deoarce arata ca o masca si il gasesc natural (63.38%) sau pentru ca nu apreciaza diferenta de culoare dintre fata si gat.

Dragos Bucurenci:

“Va marturisesc ca mie rezultatele acestui sondaj mi-au dat ceva incredere. Eram convins ca ma aflu intr-o minoritate a barbatilor care au o problema cu fondul de ten. Dar se pare ca suntem ceva mai multi”.

Cabral Ibaka:

“Va iubim, fetelor, asa cum sunteti. Ridul ala pe care il ascundeti cu atata fond de ten este preferatul nostru, nu ati observat ca atunci cand sunteti prin casa, intr-un tricou lalau si gaurit, ciufulite si nemachiate, va sarutam exact acolo unde e ridul ala?”

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri