Setari Cookie-uri

Program anticelulita

Dupa cateva anotimpuri in care am neglijat celulita, cred ca ar fi timpul sa facem ceva pentru a o elimina in primul rand si pentru a o combate! Inainte de toate nu trebuie sa uitam un lucru: "Curatenia corpului incepe din interior!"

Dupa cateva anotimpuri in care am neglijat celulita, cred ca ar fi timpul sa facem ceva pentru a o elimina in primul rand si pentru a o combate! Inainte de toate nu trebuie sa uitam un lucru: "Curatenia corpului incepe din interior!"

Asadar, iata ce va recomand pentru a scapa de celulita care este atat de inestetica! Zilnic sa beti 1,5l - 2l apa plata in care sa stoarceti 1-2 lamai; lamaia este un detoxifiant excelent pentru organism! Timp de 7 zile va recomand sa mancati zilnic 200g de ananas din conserva (fara zahar), iar dupa aceea pe timpul tratamentului ar trebui sa continuati prin a lua capsule de ananas (se gasesc la Plafar sau famacie).

Ananasul ajuta la eliminarea celulitei!

O dieta echilibrata, in timpul careia 1 masa sa fie de fructe, preferabil cina, va duce la rezultate exceptionale! Iata acum si tratamentul care se adreseaza exteriorului: trebuie sa efectuati in jur de 12 - 15 sedinte de electrostimulare (45/ 60 min/ sedinta) care vor ajuta la tonifierea musculaturii si la disparitia celulitei vizibile! In profunzime vor actiona impachetarile anticelulita, care difera de la o persoana la alta in functie de gradul de celulita, kilograme, etc.

Impachetarile le puteti efectua cu crema de termosudatie, cu FANGO extraforte pentru slabire, cu PARARGIL � produs strict anticelulita sau cu GEL PUTERNIC ANTICELULITA, insa acestea va vor fi recomandate de noi la o consultatie. Efectul acestora este vizibil dupa primele 3 - 4 sedinte, insa este necesara efectuarea a minim 10 - 12 sedinte.

Efectuarea intensiva a sedintelor si respectarea recomandarilor date vor duce la pierdere in circumferinta de 4 - 5 cm si aprox. 5 - 6 kg in minus! Cat despre celulita, ea se va elimina in jur de 25-30%, iar cea de gradul I se elimina dupa 10 - 12 sedinte alternative!

Nu uitati ca "Frumusetea este ceva ce tine de atitudine!"

Pentru mai multe informatii, accesati

www.iDieta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2005
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.