Setari Cookie-uri

Ce spune scrisul de mana despre tine?

Grafologia este un domeniu complex, fiind multe aspecte ce trebuie luate in considerare atunci cand interpretam personalitatea unei persoane in functie de scris. Cu toate acestea, am realizat un rezumat al celor mai importante semne, pentru a te ajuta sa afli mai multe despre tine sau despre ceilalti.

Bucle

Daca literele au in general bucle, atunci esti o persoana plina de imaginatie, sensibila si extrem de sociabila. Daca eviti “infloriturile”, atunci esti introvertita si ceva mai izolata.

Cum pui punctul pe i

Daca punctul este situat chiar deasupra literei, atunci esti atenta la detalii si esti foarte organizata. Daca punctul este situat foarte sus, atunci esti o fire imaginativa. Daca este situat in partea stanga, atunci se intampla adeseori sa amani lucrurile foarte mult si de obicei dai randament pe ultima suta de metri. Daca faci un cerculet in loc de punct, atunci esti copilaroasa. Daca tragi o linie scurta in loc sa pui punct, atunci esti prea critica atunci cand vine vorba despre tine insati si iti pierzi usor rabdarea cu ceilalti.

Litera T

Daca tragi linia orizontala a literei T chiar la mijloc, atunci esti multumita cu tine insati. Daca linia orizontala este situata mai sus, atunci esti idealista si ambitioasa. Ai idealuri inalte si dai dovada de incredere in sine. Daca linia orizontala este aproape de baza literei, atunci esti o fire autoritara si iti place sa ii domini pe ceilalti. Daca linia este foarte scurta, atunci esti foarte hotarata si plina de entuziasm, dar uneori dai dovada si de incapatanare.

Scrii apasat?

Daca scrii apasat, atunci esti usor agresiva, izbucnesti usor sau chiar din nimic, ai o personalitate vulcanica. In caz contrar, esti ceva mai detasata.

Semnatura


Daca semnatura este inteligibila, atunci esti o persoana increzatoare si de incredere. In caz contrar, esti o persoana mai dificila. Daca semnatura este diferita fata de scrisul obisnuit, atunci e posibil sa porti adeseori masca sau sa fii artificiala.

Desene


Daca desenezi dreptunghiuri sau patrate, ai nevoie de stabilitate si ordine. Daca desenezi floiri, este romantica si creativa. Cercurile arata ca esti foarte visatoare, iar triunghiurile arata ca esti perfectionista. Daca folosesti smiley faces esti foarte optimista. Daca si colorezi formele, atunci esti foarte serioasa, esti ingrijorata de ceva. Uneori acest fapt poate denota frustrare sau tensiune.

Un articol Elena Stefan

Sursa:




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.