Intr-o relatie este foarte usor sa pierzi putin din tine in numele iubirii. Pornind de la aceasta idee ce se va intampla in situatia in care va despartiti si va trebui sa te redefinesti? Un pas care s-a dovedit a fi extrem de terapeutic pentru multe persoane este redecorarea spatiului de locuit.

4 obiceiuri in amenajari interioare, de care trebuie sa scapi

Daca iti place sa rearanjezi, cateodata chiar si lucrurile mici precum mutarea canapelei pe cealalalt perete sau achizitonarea unor decoratiuni si accesorii pot face o diferenta majora. Astfel ti se vor deschide noi posibilitati de stiluri pe care nu le-ai avut in vedere pana in momentul de fata.

Pentru Ea

S-a terminat, a plecat si nici nu mai vrei sa auzi de el. Acest lucru este unul bun. Inseamna ca poti sa renunti in sfarsit la cuvertura neutra pe care ai cumparat-o doar pentru ca cea pe care ti-ai dorit-o cu adevarat el o considera prea “de fete”.

Dupa ce ai mancat destule dulciuri, dupa ce ti-ai schimbat coafura si dupa ce ai urmarit destule filme romantice este timpul sa faci o curatenie generala. Acest lucru te va ajuta sa te refamiliarizezi cu micile detalii ale casei tale, iar la sfarsitul procesului te vei simti mai eficienta.

Mai apoi poti sa treci la treaba si sa incepi redecorarea casei in conformitate cu noul tau statut de femeie libera:

1. Transforma-ti spatiul de locuit intr-unul confortabil si delicat, ca sa te poti cufunda in el de fiecare data cand vii acasa. Arunca in toate colturile perne decorative pentru ca sa fii inconjurata de confort, si pune cateva paturi moi si colorate pe canapea sa te poti inveli in ele atunci cand te uiti la televizor sau citesti o carte.

kika aniverseaza 40 de ani de existenta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: