In cele 3,276 de ore, atat cat se priveste o femeie in oglinda, un astronaut poate parcurge distanta Pamant-Luna de 22 de ori.

Nu, nu e o gluma - pentru cele mai multe dintre noi, privitul in oglinda este cel putin la fel de important ca mersul pe luna! Pentru noi femeile, exista un loc unde te poti vedea asa cum esti tu, in fata careia nu trebuie sa te ascunzi, ci mai degraba sa incerci a te redefini pe tine insati. Fie ca o descoperi in locuri mai mult sau mai putin neasteptate, fie ca e ascunsa undeva printr-un portfard sau pur si simplu atasata vreunui alt obiect, oglinda este prietena ta cea mai buna – cu ea petreci zilnic in medie, cel putin 20-30 de minute.

Daca trag cu ochiul in culisele ritualului de infrumusetare pe care-l facem zilnic, mi-e greu sa-mi imaginez cum ar fi viata unei femei fara oglinda!

Zilnic, o femeie nu se desparte cel putin o ora de oglinda, pana cand nu este total multumita de imaginea reflectata acolo. Alegerea celei mai bune combinatii de haine, machiaj si coafura cere bineinteles sacrificii, iar fiecare dintre noi e dispusa din start sa renunte la acest timp, pentru a obtine look-ul ravnit si frumusetea admirata in paginile de fashion si beauty ale fiecarei reviste.

Se spune ca o femeie care nu priveste in oglinda, nu are cum sa fie fashionable.… Pe parcursul unei zile primesc atentie in mod constant coafura, ochii si buzele – practic tot ceea ce tine de mentinera unui look perfect. In acest scop, orice imagine oglindita este binevenita – oglinda personala, de la toaleta, lift si nenumaratele vitrine, cu toatele ne ajuta sa stralucim.

In intimitate insa, focusul se schimba – sanii, una dintre cele mai importante arme de seductie primesc de cele mai multe ori atentie maxima: de la dusurile cu apa rece, pana la cremele de hidratare si intretinere a fermitatii aplicate.

Asadar, slava Domnului ca exista Oglinda! Multumim pentru prietena si martora noastra la infrumusetarea si efortul zilnic pe care-l facem noi femeile, pentru a smulge priviri admirative, a ne simti bine cu noi, a tine pasul cu standardele de frumusete!

De cate ori insa, in ritualul tau zilnic de infrumusetare, te-ai gindit ca prietena ta Oglinda, te poate ajuta SA FII FRUMOASA CU ADEVARAT? Frumusetea ADEVARATA se obtine in doar 5 pasi:

Pasul 1: Stai in fata oglinzii. Priveste ….

Stai in fata oglinzii. Priveste ….

Primul pas pentru ADEVARATA FRUMUSETE il faci zilnic. Pentru restul, ai nevoie doar de 5 minute in plus pe luna. Asa vei afla ca sanii tai sunt frumosi, sunt bine, sanatosi. O autoexaminare lunara a sanilor arata ca iti pasa de frumusetea lor. Pentru ca nu te poti bucura pe deplin de felul in care arati, fara a sti in primul rand ca totul este in regula cu tine. Adevarata frumusete porneste in mod firesc de la sanatate, iar acest lucru se simte, atunci cand radiezi pentru ca ai siguranta ca esti bine.

Asimptomatic pana in stadii avansate, cancerul la san este o boala care poate fi invinsa, daca este depistata precoce. De aceea, o autoexaminare lunara si un control medical periodic nu reprezinta nimic altceva decat asigurarea din timp ca esti bine. Tot ce trebuie sa faci este sa iti reinnoiesti rutina de infrumusetare. Priveste 5 minute in fiecare luna la prietena ta oglinda si intreab-o despre sanii tai. Afla ca esti bine! Afla ca esti frumoasa!

Autoexaminarea este primul pas pentru a fi sigura ca sanii tai sunt sanatosi. Si frumosi!

Afla ca esti bine!

O campanie pentru sanatatea si frumusetea sanilor initiata si sustinuta de Avon Cosmetics Romania.

www.stopcancerlasan.ro
www.avoncosmetics.ro


  • Alexandra Chivu

    Mesaje unice pentru prietenii de suflet. Trimite-le oamenilor dragi...

  • Kudika

    Ioana Ginghină se pregătește să îmbrace rochia de mireasă pentru a...

  • Kudika

    Vica Blochina o atacă pe Anamaria Prodan: Pentru ce să faci lucrul...

  • Kudika

    Antonia crede ca s-a îngrășat și caută motivația de a merge din nou...

  • Kudika

    La mulți ani, Daliana Răducan! Iubita lui Răzvan Simion a împlinit...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...