Ioana Rizescu nu va uita prea curand ziua in care a fost rapita si transformata intr-o aristocrata veritabila de Lenor Parfumelle. Bucuresteanca de 19 ani a petrecut o zi Magnifique dupa ce, selectata de echipa Lenor Parfumelle, a fost rapita pentru o zi si dusa in lumea luxului frantuzesc.

“Am trait cu intensitate clipele oferite si imi doresc nespus sa le pot repeta”, a spus Ioana dupa ce programul de spa s-a sfarsit, admitand ca nu a mai avut parte de un asemenea tratament Magnifique.

Proaspata si stralucitoare, rapita noastra a fost dusa apoi la un make-up artist, caruia i-a fost relativ usor sa ii puna in valoare trasaturile frumoase si sa faca din ea, pana azi o femeie absolut normala, o aparitie Magnifique.

“Wow! Nu-mi vine sa cred! Sunt eu! Cat de indraznet! Mai vreau sa ma mai privesc!”, a exclamat Ioana atunci cand, la finalul sedintei de make-up, si-a vazut chipul stralucind in oglinda. Avea un aer teatral, dramatic, de seara. Devenise o prezenta rafinata, senzuala, aidoma frantuzoaicelor cu sange albastru care seara parasesc atmosfera calda si primitoare a palatelor in care locuiesc pentru a merge la un spectacol de teatru sau de cabaret.



(click aici pentru mai multe imagini pe www.lenor.ro)

Surprizele nu aveau sa se termine aici. O diva precum cea in care Ioana a fost transformata de Lenor Parfumelle Magnifique trebuia sa-si primeasca si palatul pe care-l merita, astfel ca diva noastra a fost dusa in poate cel mai luxos palat din Bucuresti, Casa Vernescu, un loc cu aerul luxului frantuzesc din epoca lui Ludovic al XIV-lea.

Atragand deja toate privirile, Ioana s-a incadrat perfect in atmosfera stralucitoare a palatului, unde, pentru a nu uita niciodata ziua oferita ei de Lenor Parfumelle, a fost eroina unei sedinte foto in care a purtat rochii de designer, de o eleganta Magnifique.

Lumea stralucitoare a restaurantelor Parisului a fost si ea apoi la picioarele Ioanei, care s-a delectat cu o colectie de specialitati culinare pariziene, totul culminand cu o portie de Crepes Suzette Flambees pregatite de un iscusit bucatar la un gheridon, chiar sub ochii ei.

(click aici pentru mai multe imagini pe www.lenor.ro)


“Am sa le recomand prietenelor mele, am sa comunic tuturor celor cu care intru in contact sa intre in acest concurs, pentru ca fiecare are o sansa. Fiecare se poate bucura de o zi minunata, asa cum am avut eu. Ma simt o norocoasa!”, a spus Ioana la finalul unei zile in care nici nu mai stie de cate ori a zambit, fericita.


Tu poti fi urmatoarea rapita! Intra pe www.lenor.ro si inscrie-te in concurs. Te asteapta o zi de rasfat in lumea luxului frantuzesc.


  • Kudika

    Scrisoare de la o fostă iubire - Ultima decizie - florianrus

  • Kudika

    Art Safari Love Edition se deschide din 30 iunie: O nouă...

  • Kudika

    Ce au în comun copiii din sistem? O traumă!

  • Kudika

    Un show de artă, design, lumini și experiențe olfactive

  • Kudika

    Ziua Reginei Maria la Biserica Anglicană! Pagini din jurnal,...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...