Setari Cookie-uri

Sani mai mari prin 6 metode naturale

Nemultumirea adusa de sanii mici determina multe femei sa recurga la tot felul de metode pentru a le mari dimensiunile, incepand de la cele naturale si culminand cu chirurgia estetica. In ceea ce priveste metodele nechirurgicale de marire a sanilor, exista mai multe posibilitati naturale pe care le puteti incerca.

In general infuzia de schindus se prepara astfel: 2 lingurite de pulbere de seminte de schinduf se pun intr-o jumatate de cana de apa fierbinte, se lasa de seara pana dimineata, dupa care se filtreaza; maceratul se pune deoparte, iar pulberea ramasa se opareste cu o jumatate de cana de apa fierbinte, dupa care se lasa la racit 20 minute. Se strecoara si se combina cu tinctura de marar. Se bea o cana de doua ori pe zi timp de 21 de zile, apoi se reia consumul dupa o pauza de doua saptamani. Sanii pot creste cu pana la 30%.


Plantele cu hormoni

Se gasesc la plafaruri anumite produse din plante care contin hormoni, mumiti fitoestrogeni. Acestea sunt reprezentate de radacina de lemn dulce, florile de busuioc, semintele de schinduf, semintele de anason, semintele de marar. Toate aceste plante contin fitoestrogeni, adica hormoni sexuali feminini vegetali, care influenteaza organele genitale feminine si pot produce cresterea sanilor. Atentie insa, consumul acestor produse de plafar este echivalent cu un tratament hormonal, avand aproape aceleasi riscuri, chiar daca hormonii provin din regnul vegetal.

Citește și:


Suplimente alimentare

Exista o serie de suplimente naturale destinate cresterii sanilor. Este important sa stiti ca unele plante pe care acestea le contin sunt bogate in fitoestrogeni, substante care seamana mult cu hormonii sexuali feminini, estrogenii. Astfel ca efectele acestora seamana foarte mult cu cele ale unui tratament hormonal, chiar daca sunt naturiste. Concluzionand, suplimentele naturale pentru marirea sanilor pot fi la fel de periculoase ca tratamentele hormonale. De aceea, inainte de a incepe un astfel de tratament este nevoie sa consultati medicul de familie si medicul ginecolog. Exista chiar capsule destinate cresterii sanilor, insa cereti sfatul medicului de familie inainte de a le procura.


Alimentatia

Alimentatia este foarte importanta pentru frumusetea sanilor. Chiar daca alimentele mai putin sanatoase, fast-food-urile, prajiturile etc. par ca ar avea efect de marire a sanilor, de fapt ele predispun la ingrasare, astfel ca si glanda mamara se umple de depozite adipoase, marindu-si volumul. Insa fermitatea sanilor este compromisa in acest caz.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.