O femeie adevarata...

are forme; are cearcane in jurul ochilor; are celulita; are colacei in jurul abdomenului; are sani care se misca atunci cand danseaza.

O femeie adevarata este facuta din carne si oase si are o inima ce poate fi ranita.

O femeie adevarata... are maini calde; are brate puternice pentru a oferi cele mai bune imbratisari; are un zambet perfect pentru a iti alina durerea; are un suflet mare pentru a te ajuta oricand ai nevoie.

O femeie adevarata... are cicatrice pe inima de la cat a suferit; are tot timpul un sfat bun, gata de oferit; stie cand sa zambeasca si cand sa zambeasca alaturi de tine.

O femeie adevarata... isi cunoaste defectele si nu ii este teama sa le arate; nu se lasa influentata de societate si de tot ce vede in social media; accepta cu drag complimente, desi uneori nu are nevoie de ele; stie ca este speciala.

O femeie adevarata... iubeste cu sufletul si cu inima; isi exprima emotiile si sentimentele; este ca un vulcan cand iubeste.

O femeie adevarata... nu lasa pe nimeni sa ia decizii in locul ei; traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima; vrea sa intalneasca dragostea adevarata; nu are nevoie de machiaj pentru a fi frumoasa.

O femeie adevarata stie ca poate si ca merita mai mult!

foto interior si prima pagina: Nadya Korobkova, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: