comunicat de presa: „100.000 de porții de mâncare reprezintă un rezultat impresionant care are în spate munca unei echipe de voluntari nu atât de numeroasă pe cât s-ar putea crede pentru susținerea unui astfel de efort. Le mulțumesc lor, în primul rând, celor 100 voluntari care au ținut „focul aprins” în aceste 5 luni. Dacă vorbim în numere despre Solidar Social, vă mai spun și de cele 87 de tone de mâncare gătite, cei 11.574 kilometri parcurși pentru livrare, cei 55 de sponsori și cei peste 50 de donatori.” – Chef Adi Hădean. Campania Solidar Social a evoluat odată cu situația pandemiei, astfel încât să intervină acolo unde a fost cea mai mare nevoie de susținere. Astfel, în primele 3 luni de la declanșarea stării de urgență, eforturile s-au concentrat pe furnizarea unei mese calde către personalul medical din spitalele Covid din București (Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, Spitalul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic Colentina) și către persoanele vulnerabile aflate în izolare, în Sectorul 6 al capitalei. Odată cu ieșirea din starea de urgență, focusul a fost orientat către deservirea cazurilor sociale din Sectorul 6, urmând acoperirea și celorlalte sectoare până la sfârșitul anului și extinderea la nivel național.
Pentru orice detalii, intră pe www.activsocial.ro sau scrie la ajut@activsocial.ro și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil. Fii #solidarsocial! https://www.facebook.com/asociatiaadihadean/ https://www.instagram.com/asociatia_adihadean/
Spune-ti parerea!