2 milioane de dolari pentru o sticla de lichior Chambord Royal

2 milioane de dolari pentru o sticla de lichior Chambord Royal

Odata cu lansarea sticlei Chambord Royal de 2 milioane de dolari la London Fashion Week, lichiorul Chambord isi face aparitia pe piata din Romania

Lichiorul Chambord, care a facut senzatie in aceasta toamna la Londra, poate fi gasit din luna septembrie in Romania

Iubit de femeile independente, mereu in pas cu moda si glamour, lichiorul Chambord este considerat o bautura care a intrat deja in "spiritul modei". Ca partener la London Fashion Week si avand alaturi unele dintre cele mai mari nume de designeri inclusiv PPQ, Christopher Kane ºi Vivienne Westwood, Chambord a facut furori in aceasta toamna.

Istoria brandului, tinuta royala a sticlei si calitatile acestei bauturi versatile l-au inspirit pe artistul Donald Edge, care a creat o bijuterie unica, sticla Chambord Royal, in valoare de 2.000.000 de dolari. Aceasta este facuta manual din aur galben de 18 carate si este incrustata cu cele mai fine perle rotunde, peste 1.100 de diamante taiate in forma de para si un smarald.

Produs din mure, zmeura neagra si cognac XO, Chambord este 100% natural si se fabrica in Franta, pe domeniile Sistiere din Valea Loarei.

Chambord a fost pe gustul celor mai rafinati consumatori inca din secolul 17, de pe vremea regelui Ludovic al XIV-lea – care se spune ca ar fi descoperit savuroasa licoare (devenita din acel moment bautura sa preferata) in timpul unei vizite facute la Palatul Chambord.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri