Cine nu iubeste zambetul charismatic si deopotriva inocent al lui Cameron Diaz? De la prima vedere, poti spune cu mana pe inima ca te-ai indragostit de energia si buna dispozitia pe care o emana aceasta blonda cu ochi albastri din inima “cetatii” Hollywood!

Oscar de la Renta: moda este o extensie naturala a feminitatii

Ieri Cameron a fost onorata cu o stea proprie pe faimosul Hollywood Walk of Fame, iar fericirea de a participa la acest eveniment i s-a citit in priviri si… in stilul vestimentar!

Actrita a ales o tinuta extrem de proaspata, perfecta pentru o zi fierbinte de vara: combinatia dintre alb si rosu este tonica si, in modul in care a purtat-o ea, cat se poate de tinereasca. Rochia de un alb crem semnata Oscar de la Renta i-ar fi putut da un aer foarte sobru intr-o alta combinatie, dar cureaua rosu aprins si pantofii in aceeasi nuanta de la Sergio Rossi au fost o alegere perfecta!

Bineinteles, Cameron a fost ajutata in alegerea tinutei de catre Rachel Zoe, faimoasa stilista de la Hollywood ce a colaborat, printre alte staruri de prima clasa, cu Nicole Richie, Lindsay Lohan sau Keira Knightley.

Sunt sigura insa ca zambetul de milioane al lui Cameron ar face orice tinuta sa arate grozav!

In varsta de 37 de ani, Cameron are la activ nu mai putin de 4 nominalizari la Premiile Globul de Aur, pentru roluri foarte diverse, de la unele complicate si tulburatoare precum cele din “Being John Malkovich” sau “Vanilla Sky”, pana la altele jucause si seducatoare – cine ar putea s-o uite pe “Mary cea cu vino-ncoa”?

Celebrul designer Oscar de la Renta a murit
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: