Setari Cookie-uri

Christina Applegate

Christina Applegate a debutat in televiziune cand avea numai 3 luni, in serialul american Days of Our Lives, unde a aparut impreuna cu mama sa, Nancy Lee Priddy. S-a facut remarcata pentru prima data, ca simpatica adolescenta blonda din Familia Bundy. De atunci ea a evoluat intr-o femeie cu stil si eleganta, jucand in prezent in propriul ei serial: Samantha Who?, in care are rolul unei femei de afaceri fara inima, care in urma unui accident de masina decide sa isi schimbe viata si sa indrepte greselile trecutului. Pe parcursul carierei sale a castigat 9 premii si a primit 17 nominalizari, printre care 3 nominalizari la premiile Golden Globe doua dintre ele pentru serialul Samantha Who? si un premiu Emmy pentru aparitia sa in serialul Friends.

Christina Applegate a debutat in televiziune cand avea numai 3 luni, in serialul american „Days of Our Lives”, unde a aparut impreuna cu mama sa, Nancy Lee Priddy. S-a facut remarcata pentru prima data, ca simpatica adolescenta blonda din Familia Bundy. De atunci ea a evoluat intr-o femeie cu stil si eleganta, jucand in prezent in propriul ei serial: “Samantha Who?”, in care are rolul unei femei de afaceri fara inima, care in urma unui accident de masina decide sa isi schimbe viata si sa indrepte greselile trecutului.

Pe parcursul carierei sale a castigat 9 premii si a primit 17 nominalizari, printre care 3 nominalizari la premiile Golden Globe – doua dintre ele pentru serialul „Samantha Who?” si un premiu Emmy pentru aparitia sa in serialul „Friends”.

In viata ei personala Christina este o persoana curajoasa si activa, o adevarata lupatoare. In 2008 ea a invins cancerul de san si s-a implicat in stangerea de fonduri pentru cercetari privind combaterea acestuia. Este o vegetariana convinsa si o sustinatoare a organizatiei PETA, a luat lectii de Jazz si danseaza pentru a isi intretine aspectul fizic.

Christina are un stil simplu si elegant. Ea s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai frumosi oameni din lume, realizat de publicatia People in 2009. Are intotdeauna o tinuta impecabila, find vesnic prezenta in topurile „Best Dressed” realizate dupa diferite aparitii pe covorul rosu, la evenimente mondene.

Frumoasa, naturala si plina de viata Christina este la 37de ani, mai frumoasa si mai implinita ca niciodata.

Un articol de Camelia Aldea

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.