Setari Cookie-uri

Emmy Rossum la Balul Domnilor

Emmy Rossum a reusit in ultimul timp sa isi gaseasca stilul si sa-si definitiveasca gusturile in materie de vestimentatie, iar rochia purtata la GQ Gentleman痴 Ball pe 28 octombrie nu a facut exceptie. Era o creatie Salvatore Ferragamo, din colectia de toamna 2009, mulata pe corp, cu gat si detalii din plasa taiate in curbe sexy si legate intre ele ca niste peteci futuristi. Ca accesorii, Emmy a ales o poseta-plic de piele bronz si pantofi plumburii cu aspect de piele de sarpe.

Emmy Rossum a reusit in ultimul timp sa isi gaseasca stilul si sa-si definitiveasca gusturile in materie de vestimentatie, iar rochia purtata la GQ Gentleman’s Ball pe 28 octombrie nu a facut exceptie. Era o creatie Salvatore Ferragamo, din colectia de toamna 2009, mulata pe corp, cu gat si detalii din plasa taiate in curbe sexy si legate intre ele ca niste peteci futuristi. Ca accesorii, Emmy a ales o poseta-plic de piele bronz si pantofi plumburii cu aspect de piele de sarpe.

Balul Domnilor este un eveniment anual de celebrare a fundatiilor caritabile care se aliaza cu Gentlemen’s Fund – in linii mari, o asociatie fondata in 2007, care are ca scop sa sprijine si sa atraga atentia asupra a cinci pietre de temelie din viata barbatilor: oportunitate, sanatate, educatie, mediu si mentorat.

Emmy (de fapt Emmanuelle) Rossum este o actrita americana care, dupa cum ne-a dovedit si noua si maretului Andrew Lloyd Webber in “The Phantom of the Opera”, stie sa si cante. Acest talent al ei nu a jucat rol secundar in viata ei mereu, ci dimpotriva: de mica, Rossum a realizat performante in domeniul operei la nivel de copil-minune, aparand pe scena alaturi de nume mari ca Pavarotti si Plácido Domingo.

Dar Emmy a ajuns cunoscuta pe scena internationala gratie incursiunii sale in lumea filmelor, unde inca nu si-a atins potentialul real, in ciuda tuturor premiilor si nominalizarilor primite. La cei 23 de ani impliniti ai sai, satena precoce a fost nominalizata la Globul de Aur pentru rolul sau din “Fantoma de la opera”, prilej cu care a aratat ca ia foarte in serios aceasta traiectorie de cariera – una care se anunta longeviva.

Cand lucreaza la un rol, Emmy se foloseste de sentimentele proprii, experiente prin care a trecut ea insasi si al caror impact inca il poate accesa si directiona pentru construirea personajului respectiv. In curand vom avea ocazia sa o vedem in filmul “Dare”, pe care il descrie ca “un triunghi amoros intre doi baieti si o fata [...] un fel de comedie neagra, sexy.” Iata si trailerul:



Realizat de Ioanina

Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.