Setari Cookie-uri

Loredana deschide un weekend electrizant la Gaia Boutique Club Mamaia

Cea mai seducatoare si mai neconventionala artista din muzica romaneasca va concerta vineri, 2 iulie, in cadrul unei super-petreceri Made in Romanie, gazduita de Gaia Boutique Club. De la un evergreen precum Buna seara, iubite la ritmurile Zig Zagga si trecand prin seria hiturilor Vreau toata noaptea, Extravanganza sau Le Le Le, Loredana isi va multumi si surprinde totodata publicul pe parcursul celor 50 de minute, care vor face inca o data dovada unuia dintre cele mai autentice live performance-uri din show bizz-ul autohton. Asteptata pe scena dupa miezul noptii, Loredana este prima artista care va concerta in recent deschisa locatie a clubului din statiunea Mamaia.

comunicat de presa

Cea mai seducatoare si mai neconventionala artista din muzica romaneasca va concerta vineri, 2 iulie, in cadrul unei super-petreceri “Made in Romanie”, gazduita de Gaia Boutique Club. De la un evergreen precum “Buna seara, iubite” la ritmurile “Zig Zagga” si trecand prin seria hiturilor “Vreau toata noaptea”, “Extravanganza” sau “Le Le Le”, Loredana isi va multumi si surprinde totodata publicul pe parcursul celor 50 de minute, care vor face inca o data dovada unuia dintre cele mai autentice live performance-uri din show bizz-ul autohton. Asteptata pe scena dupa miezul noptii, Loredana este prima artista care va concerta in recent deschisa locatie a clubului din statiunea Mamaia.

Artista va interpreta in cadrul concertului si single-ul “Rain, Rain”, lansat recent si a carui creatie are o poveste extrem de amuzanta. Piesa a fost compusa impreuna cu Bruce Briscol si Jeremy Adelman de la Sleepy Rebels in studioul lor din Soho, in New York. "Am scris acest cantec in cateva ore, el a venit ca si servit, iar noi am incercat sa inregistram si sa transmitem cat mai repede mesajele si vibratiile care s-au nascut din aceasta colaborare", a declarat Loredana. Tododata, piesa are puternice accente ale anilor '80, un pic de brit-pop, dar si ceva din muzicalitatea romaneasca. "Am incercat sa combin mai multe lumi si sa iasa un cantec actual", a spus artista.

Deschizand seria inconfundabilelor petreceri ce poarta semnatura Gaia Boutique Club, Loredana va fi urmata, sambata, de DJ-ul favorit al saptamanilor modei din intreaga lume, DJ Magnum, intr-un party dedicat zilei nationale a SUA. 4 iulie se va sarbatori in acest weekend in cel mai pur stil romanesc la Gaia Mamaia!

Gaia Boutique Club a fost lansat in data de 12 iunie, in imediata apropiere a hotelului REX din Mamaia si continua seria petrecerilor non-conformiste cu care si-a obisnuit clientii in cunoscuta locatie din Bucuresti. Clubul este deschis in fiecare vineri si sambata si isi propune, aidoma traditiei instalate in capitala, sa isi cucereasca publicul cu cele mai neintalnite petreceri, cei mai cool invitati si cea mai selectiva muzica.

Va asteptam vineri, 2 iulie, in Gaia Boutique Club Mamaia sa simtiti “Extravaganza” alaturi de Loredana.

Foto credit Dana & Stephan Maitec

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.