Setari Cookie-uri

Technogym face ocolul pamantului

Linia de echipamente Technogym face ocolul pamantului si ajunge si in Dubai, in cea mai inalta cladire din lume - Burj Khalifa si in Hotelul Armani Dubai

comunicat de presa

Linia de echipamente Technogym face ocolul pamantului si ajunge si in Dubai, in cea mai inalta cladire din lume - Burj Khalifa si in Hotelul Armani Dubai

Cel mai recent contract incheiat de Technogym poarta numele de"Burj Khalifa", cea mai inalta cladire din lume, si Hotelul Armani Dubai, care ocupa exclusiv 11 etaje din cladirea Burj Khalifa.

Burj Khalifa este o impunatoare constructie arhitecturala care a modificat orizontul Dubaiului si a revolutionat viata orasului, gazduind Hotelul Armani Dubai, nenumarate centre comerciale, restaurante si rezidente. Considerata cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa este piesa de rezistenta a centrului orasului Dubai, proiectul emblematic al lui Emaar in Dubai.

Intr-un astfel de gigant in materie de constructii nu putea lipsi un centru dedicat sportului si relaxarii: constructia va avea doua cluburi, ambele echipate cu cea mai performanta gama Technogym, inclusiv linia Excite+ cu Visioweb integrat si Element+.

Pe de alta parte, si Hotelul Armani Dubai, situat in impresionanta Burj Khalifa, este echipat cu Technogym. Hotelul, accesibil prin intrare proprie, ocupa exclusiv unsprezece etaje in cadrul cladirii, fiecare dintre acestea reflectând valorile esentiale ale elegantei pure si ale confortului sofisticat, ce definesc stilul Armani.

In Martie 2010, Technogym Excite+ cu Visioweb integrat, Selection si Kinesis One au echipat o sala de fitness in interiorul faimosului hotel.

Hotelul Armani Dubai are 160 de camere, la care se adauga cele 150 de apartamente situate in Armani Residence. Fiecare camera este echipata cu Bike Excite, Run Personal si diverse alte produse Wellness.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.