Setari Cookie-uri

Cu un singur click aduci coffee shop-ul la tine acasa!

Alege-ti cafeaua preferata online! Un Espresso Risttreto, un Latte Machiatto de vanilie sau un Cappuccino Ice racoritor? Indiferent care este alegerea ta, acum poti avea bautura la care ai visat cu un singur click.

Alege-ti cafeaua preferata online!

Un Espresso Risttreto, un Latte Machiatto de vanilie sau un Cappuccino Ice racoritor? Indiferent care este alegerea ta, acum poti avea bautura la care ai visat cu un singur click.
Magazinul online www.dolce-gusto.ro te asteapta cu cele mai variate specialitati de cafea si cu cele mai moderne sisteme NESCAFÉ Dolce Gusto®, tot ce iti trebuie pentru a crea momente perfecte pentru tine si pentru prietenii tai. Cele trei modele NESCAFÉ Dolce Gusto® iti ofera posibilitatea de a-ti prepara, in mai putin de un minut, cele mai gustoase tipuri de bauturi, fiind singurul sistem multifunctional care foloseste o presiune profesionala de 15 bari.

Magicianul Piccolo®, jucausul Melody® si sofisticatul Circolo®, in orice nuante iti doresti, pot fi achizitionate de pe site-ul www.dolce-gusto.ro si vor veni in cel mai scurt timp in casa ta.

Dupa ce ti-ai animat locuinta cu noul tau aparat modern, alege specialitatile de bauturi preferate: Espresso, Espresso Risttreto, Espresso Intenso, Cappuccino, Chococino, Latte Macchiatto, Latte Macchiato Vanilie, Caffe Lungo, Caffe Lungo Decaf, Cortado, Nesquik si bauturile reci Nestea Ice Tea – Piersici si Cappuccino Ice.
Iti vei prepara cele mai aromate bauturi in doar cateva secunde!

Si pentru a crea cel mai tare coffee-shop la tine acasa, alege si accesorile potrivite pentru a experimenta universul unic al cafelei: ceasca de lapte, cana potrivita pentru fiecare dintre bauturi, lingurite sau suport pentru capsule. Accesoriile sunt disponibile doar online si sunt esentiale daca vrei sa ai coffee-shop-ul perfect.

Intra pe magazinul online www.dolce-gusto.ro si descopera secretul celor mai bune bauturi! Cand ti se termina rezervele de cafea, iti poti achizitiona altele noi in cel mai scurt timp, pentru ca nu vrei sa treaca o zi fara sa te delectezi cu bauturile tale favorite.

NESCAFÉ Dolce Gusto® aduce coffee shop-ul la tine acasa cu un singur click!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.