Setari Cookie-uri

Gala Wine Bar & Tapas

Gala Wine Bar & Tapas, o locatie boema si cocheta creata special pentru a va rasfata. Aici puteti savura peste 43 de bauturi portugheze, de la vinuri tinere ("vinho verde") pana la faimoasele vinuri licoroase de Porto si Madeira sau brandy ca Aguardente, dar puteti ramane si pentru o gustare asortata.

Cu secole in urma navigatorii portughezi au plecat in cautarea unei lumi noi. Asemenea lor, la finalul anului 2010, ne-am pornit prin Bucuresti in cautarea unui coltisor in care sa cream o oaza de liniste, departe de forfota urbana.

Asa a luat nastere, Gala Wine Bar & Tapas, o locatie boema si cocheta creata special pentru a va rasfata. Aici puteti savura peste 43 de bauturi portugheze, de la vinuri tinere ("vinho verde") pana la faimoasele vinuri licoroase de Porto si Madeira sau brandy ca Aguardente, dar puteti ramane si pentru o gustare asortata. Degustarile rose-urilor spumuoase si racoroase sau a vinurilor seci alentejane pot fi acompaniate de platouri ce amintesc de tinuturile mediteraneene.

Branzeturile de capra insotite de delicatele dulceturi de tomate, smochine sau dovleac, maslinele si cateva sortimente de carnati traditionali portughezi ca "salpicao" si "chourico", va vor convinge sa renuntati la mesele copioase si sa va savurati dupa-amiaza sau seara intr-o atmosfera relaxanta, in acorduri de fado si muzica portugheza contemporana.

Puteti asculta traditionala muzica fado, sau pe Mariza cu interpretari contemporane ale acestei muzici, jazz sau blues portughez in interpretarea faimosului Tito Paris, dar surprizele nu se opresc aici. Gala Wine Bar va va oferi, incepand cu luna martie, concerte live de muzica fado.

Atentia pentru detaliu si inspiratia tinuturilor lusitane se regaseste nu doar in meniul barului si in muzica de pe fundal, dar si in designul interior, in simplitatea si finetea mobilierului, in obiectele de decor.

Pentru cei grabiti, aflati doar in trecere, la o cafea sau un ceai, le recomandam "pasteis de nata"- emblema deserturilor tipic portugheze- sau placintele cu dovleac sa le indulceasca ziua.

Gala Wine Bar & Tapas, mai are un avantaj! Tot ceea ce v-a placut sau nu ati avut inca ocazia sa incercati, se gaseste intr-o sala alaturata in magazinul Gala Food cu delicatese portugheze. Si cum surprizele nu se termina aici, ne putem mandri si cu faptul ca, desi este vorba de produse premium, preturile sunt foarte accesibile.

Va asteptam cu drag!

Gala Wine Bar & Tapas
se afla pe Str.Icoanei, nr.32, langa Gradina Icoanei colt cu Donici.
www.galafood.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.