Setari Cookie-uri

Maria Dinulescu a devenit ambasadoarea Egoist

Maria Dinulescu s-a lasat pe mana specialistilor Egoist, devenind imaginea brandului, incepand cu luna februarie a anului 2011. Actrita este acum ambasador oficial pentru Egoist Salon si Egoist Wellness.

Maria Dinulescu s-a lasat pe mana specialistilor Egoist, devenind imaginea brandului, incepand cu luna februarie a anului 2011. Actrita este acum ambasador oficial pentru Egoist Salon si Egoist Wellness. Look-ul actritei va fi intregit de echipa de specialisti Egoist, de la hair-style si make-up, pana la tratamentele de ingrijire a corpului si a tenului.

Alegerea Mariei Dinulescu ca ambasador a fost una fireasca, frumusetea, personalitatea si naturaletea sa fiind valori specifice Egoist. In urma acestei colaborari, Maria Dinulescu si-a schimbat coafura si look-ul, trecand prin mana celor mai buni specialisti in hair-style si make-up si urmand tratamentele de frumusete din centrul Egoist Wellness. Actrita va deschide in curand o serie de evenimente speciale pentru clientii brandului Egoist.

"Cand spui Maria Dinulescu vizualizezi o singura persoana, dar in spatele meu sunt oameni care stralucesc, care inspira caldura, dragoste, care ofera pasiunea si devotamentul pe care le au pentru profesia dumnealor. Cu ajutorul acestor adevarati profesionisti continuu sa lupt pentru a ramane un om valoros si puternic. Astazi adaug celor alaturi de care aleg sa merg mai departe echipa wellness-ului si saloanelor Egoist", a declarat Maria Dinulescu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.