Setari Cookie-uri

AXE si un set cadou Freedom For Him

Preia controlul in jocul seductiei. Cucereste fata visurilor tale!

Comunicat de presa

Cu AXE Seductive Twist, preia controlul in jocul seductiei!

Stii ca parfumul tau este unul dintre elementele cheie atunci cand fata visurilor tale trece nonsalant pe langa tine si te gandesti de pe acum ce sa ii spui cand ea se afla chiar langa tine…

Alege setul de cosmetice Axe Seductive Twist, cu gel de dus si body spray caracterizate de un parfum fresh, care se schimba de-a lungul zilei, din accente citrice si fresh la inceput, in nuante fructate si apoi lemnoase. O garantie a succesului sta creatoarea parfumurilor Axe, Ann Gotlieb, celebru parfumier al unor case de parfumuri renumite (Calvin Klein, Carolina Herrera).

Preia controlul in jocul seductiei. Cucereste fata visurilor tale!

Set Cadou "FREEDOM FOR HIM"

Ofera-i iubitului tau mai multa incredere in sine cu ajutorul noului set de cosmetice "Freedom for Him" ce combina marci puternice precum Rexona, Clear si Dove.

Deodorantul-spray antiperspirant Rexona Men Cobalt, ofera protectie de top impotriva transpiratiei, datorita celor mai mult de 1 milion de molecule de protectie impotriva transpiratiei ce se activeaza in 2 secunde de la cresterea nivelului de adrenalina.

CLEAR Men Hair Fall Decrease este special creat pentru scalpul barbatilor si necesita utilizare regulata pentru rezultate maxime. Avand o formula ce are la baza tehnologia CLEARTECH, CLEAR elimina matreata vizibila şi previne reaparitia ei, de la prima spalare. In plus, reduce caderea parului datorata ruperii.
Rasfata-l cu sapunul-crema Dove! Se va bucura sa imparti cu el secretul pielii tale minunate!

Suprinde-l cu un cadou complet – setul de cosmetice "Freedom for Him" si iti va fi recunoscator pentru ce ii oferi: mai multa incredere in sine si putin rasfat!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.