Setari Cookie-uri

Ed Hardy si Affliction acum in Romania!

Firma AMERICAN BRANDS a deschis pe data de 26 Martie primul magazin multibrand comercializand cele mai cool brand-uri americane ale momentului

Comunicat de presa

Firma AMERICAN BRANDS a deschis pe data de 26 Martie primul magazin multibrand comercializand cele mai cool brand-uri americane ale momentului: Ed Hardy, Chistian Audigier, Affliction, Sinfull, Rematee. Magazinul se afla in centrul Bucurestiului, in interiorul Union Center la parter, pe strada Ion Campineanu, numarul 11.

Ed Hardy s-a infiintat in anul 2004 in California si a pornit de la idea antreprenorului de geniu Christian Audigier (in spatele acestuia se afla evolutiile fulminante al altor branduri ca Van Dutch, American Outfitters, Diesel, Levi’s etc.) de a transpune creatiile talentatului artist de tatuaje Don Ed Hardy - parintele tatuajului modern - intr-o noua linie vestimentara care sa ii poarte numele.

Ideea a prins de minune. Popularitatea brandului a crescut in timp record, astfel ca de la Britney Spears, Madonna, Paris Hilton, Sylvester Stallone etc., pana si cei mai celebri atleti, toti acestia poarta creatiile Ed Hardy. Peste 5000 de celebritati din intreaga lume sunt fani declarati al brand-ului Ed Hardy. Cel mai nou nume cuprins in acesta lista este cel al jucatorului brazilian de fotbal Ronaldihno pentru care Cristian Audigier a creat o linie de tricouri.

Mai mult decat atat, Christian Audigier a creat un stil de viata, daca la inceput moda strazii insemna tricouri, jackete, blugi etc., acum Ed Hardy si-a pus semnatura pe foarte multe licente de la accesorii pentru gadget-uri pana la sampania Christian Audigier sau faimosul club de noapte din Las Vegas ce poarta aceleasi nume.

Brandul Affliction s-a nascut in anul 2005 in Seal Beach-California: 4 oameni de afaceri americani Courtney Dubar, Eric Foss, Clif Chasonand si Todd Beard au pus bazele acestei afaceri ca urmare a pasiunii lor pentru arta si design vestimentar, muzica rock si sporturile de tip combat. Affliction a devenit un fenomen cultural care inspira fani din intraga lume sub moto-ul: Traieste la maxim!!!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.