Setari Cookie-uri

Guess Seductive Wild Summer, editie limitata

Coty Beauty se bucura sa anunte un nou parfum-vedeta in editie limitata in portofoliul de parfumuri GUESS: GUESS Seductive Wild Summer.

Note de varf: lychee, para, fructe de padure
Note de mijloc: trandafir, floare de portocal, iasomie
Note de baza: vanilie, cashmere wood, mosc

Gama in editie limitata GUESS Seductive Wild Summer include doua variante de apa de toaleta – 30 ml si 50 ml.

Campania GUESS Seductive Wild Summer, realizata de renumitul fotograf Vincent Peters, o prezinta pe nou-venita in familia GUESS, Alyssa Miller. Aleasa personal de fondatorul GUESS, Paul Marciano, ca noua imagine GUESS Seductive si GUESS Seductive Wild Summer, Miller apare si in campania GUESS pentru primavara 2011. Infatisarea ei de diva este esenta femeii GUESS, pe care au exprimat-o si legendarele Claudia Schiffer, Laetitia Casta si Naomi Campbell. In campania fotografiata in stilul veritabil La Dolce Vita, pe fundalul romantic al Romei, Cetatea Eterna, Miller il fixeaza pe privitor cu ochi arzatori, iar buzele ei perfecte sunt arma incontestabila a seductiei.

Ambalajul lui GUESS Seductive Wild Summer prezinta un element unic de design: dantela, care adauga o nota blanda de ingenuitate designului atemporal al acestuia. Sticla isi pastreaza forma indrazneata, perfect accesorizata cu talismanul auriu si cu faimosul logo GUESS. Cutia neagra cu ocru si auriu a lui GUESS Seductive—inspirata de un model vintage de valiza—pune in balanta feminitatea moderna si glamour-ul retro, in timp ce cutia cu design bland, romantic a lui GUESS Seductive Wild Summer scoate in evidenta accentele jucause, sezoniere.

Colectia GUESS Seductive Wild Summer
Eau de Toilette 30ml 150 lei
Eau de Toilette 50ml 211 lei

Disponibila in exclusivitate in magazinele SEPHORA incepand cu aprilie 2011
Pentru mai multe informatii despre colectia de parfumuri GUESS, va rugam sa vizitati
www.guessparfums.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.