Setari Cookie-uri

Bucharest Fashion Week - prima seara

Ersa, brandul care s-a bucurat de un succes rasunator la The Bride Fashion Show Dubai, a deschis cea de-a 15-a editie a Bucharest Fashion Week.

Comunicat de presa

Ersa, brandul care s-a bucurat de un succes rasunator la The Bride Fashion Show Dubai, a deschis cea de-a 15-a editie a Bucharest Fashion Week. Rochii de mireasa pretioase si rafinate, cu talie evidentiata, bustul pus in valoare si un croi pentru o imagine stralucitoare si diafana din satin, triplu voal, dantela in combinatii stralucitoare au format o colectie demna de deschiderea celui mai important eveniment de moda al anului.

Casa de moda Fancy a prezentat o colectie ce imbina cu succes libertatea de miscare cu feminitatea. Combinatiile de volane, fundite, aplicatii florale, pliuri, drapaje, materiale naturale in nuante de coral, alb, gri sau bleumarin, pun in valoare senzualitatea feminina.

Studentii anului I Moda ai Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti au prezentat o colectie de factura artistica, intitulata Sonia Delaunay. Colectia este un experiment dar totodata un omagiu adus artistei Sonia Delaunay - pictor si designer ce s-a afirmat in prima jumatate a secolului XX si pentru care nu exista nicio diferenta intre a picta ceea ce urma sa devina un tablou, o lucrare de arta unica si, a picta un imprimeu textil destinat sa fie multiplicat de milioane de ori pentru ceea ce avea sa devina o rochie.

Brandul Karen Millen a prezentat colectia primavara-vara 2011, colectie care a sintetizat tenditele de baza ale sezonului: dungile, imprimeurile floare, culori electrice de portocaliu, albastru, verde, galben. Accesoriile s-au remarcat prin imprimeuri animal. Toate intr-un tot unitar dedicat femeii urbane active.

Tanarul designer Anca Alexandra Hagiu a prezentat colectia Midnight, o colectie pentru petrecerile din noptile lungi de vara. Rochii scurte din materiale elastice, catifea, voal, accesorizate cu pene si elemente supradimensionate, o colectie alb-negru in care au fost strecurate cateva tinute in nuante de rosu corai.

Seara a fost incheiata de creatorul libanez Walid Atallah, invitat special la Bucharest Fashion Week, membru al board-ului Dubai Fashion Week. Tema colectiei prezentata la Bucuresti a fost Egiptul Antic, personajul principal al colectiei fiind Cleopatra. Fashion show-ul a fost structurat in jurul a 4 teme coloristice: negru, alb, auriu si rosu. Rochii din organza si tafta cu aplicatii pretioase care amintesc de frumusetea si eleganta celei mai cunoscute femei din istorie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.