Setari Cookie-uri

Desperados a dat startul petrecerilor neconventionale

Desperados a dat aseara startul oficial al petrecerilor neconventionale cu prima sa petrecere in Fabrica Automatica din Bucuresti.

Comunicat de presa

Desperados a dat aseara startul oficial al petrecerilor neconventionale cu prima sa petrecere in Fabrica Automatica din Bucuresti. Peste 3000 de oameni s-au dezlantuit pe Suie Paparude, Les Elephants Bizarres si Sistem, au dansat pe melodia Desperados, iar la Capela Desperados s-au oficiat peste 300 de casatorii.

Petrecerea reprezinta lansarea oficiala a brandului pe piata din Romania si, in acelasi timp, marcheaza startul petrecerilor Desperados care vor avea loc in orasele din toata tara.

Desperados aduce iubitorilor de bere un gust deosebit. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii.

Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi din desertul mexican, isi elibereaza energiile in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.

Petrecerile Desperados continua in celelalte orase din tara pe toata durata anului, urmariti www.desperadosparty.ro, contul de Facebook al Desperados Romania si contul de Flickr cu cele mai recente poze de la petreceri.

Citește și:

Featured foto by nd3000 via Shutterstock


Kudika
13 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.