Setari Cookie-uri

David si Victoria Beckham prezinta Signature Summer

Stralucitori, stilati, talentati, frumosi... soarele pare sa straluceasca mereu pentru David si Victoria Beckham. Ei reprezinta cu siguranta acele modele demne de urmat, datorita stilului de viata aspirational pe care-l duc.

Comunicat de presa

Stralucitori, stilati, talentati, frumosi... soarele pare sa straluceasca mereu pentru David si Victoria Beckham. Ei reprezinta cu siguranta acele modele demne de urmat, datorita stilului de viata aspirational pe care-l duc.

Acum, esenta spiritului si stilului lor inimitabil pentru vara a fost surprinsa in noile parfumuri duo: Signature Summer For Him si Signature Summer For Her. Disponibile din martie 2011, aceste parfumuri in editie limitata surprind tot ceea ce face ca acest cuplu model sa fie atat de celebru – pasiunile si punctele forte care ii caracterizeaza.

Indiferent daca se relaxeaza pe o plaja exotica sau daca pasesc pe covorul rosu, sotii Beckham intotdeauna realizeaza fara niciun pic de efort o declaratie distinctiva, eleganta despre stil.

Signature Summer For Him si Signature Summer For Her sunt expresii unice, desi complementare, ale look-ului sofisticat de vara pentru care cuplul este atat de renumit. Aceste parfumuri proaspete, contemporane au un farmec clasic- exact ca duo-ul chic si stralucitor.

David Beckham spune: “Cu Signature Summer, ne-am dorit sa cream doua parfumuri de vara care sa reflecte cine suntem noi ca indivizi, dar si in cuplu. Parfumul pentru barbati este modern si masculin si prin urmare contrasteaza frumos cu parfumul pentru femei. “

Victoria Beckham
adauga: “Signature Summer For Him si Signature Summer For Her definesc si evoca stilul nostru personal pentru vara – un amestec intre rafinamentul modern si stralucirea de zi cu zi. Aceste parfumuri captivante sunt perfecte pentru vara, si le poti purta atat ziua, cat si noaptea.”

Signature Summer For Him

Inspirat de sarmul carismatic si stilul suav al lui David Beckham, Signature Summer For Him are o aroma lemnoasa ce denota masculinitate. Usor, revigorant si modern, acest parfum evoca zilele lungi si noptile senzuale de vara.

Signature Summer For Him se deschide cu o combinatie acidulata de mandarine si pomelo, ce fuzioneaza cu frunzele de un verde intens al violetelor. Acest amestec te poarta catre inima exotica a parfumului, compusa din aroma delicata, pudrata a lotusului, sofran picant si orris lemnos ce seduce si revigoreaza simturile. Intr-un final, acest amestec se dizolva intr-o tenta calda datorita bazei brute de mosc, patchouli si ambra cenusie ce-i confera parfumului o profunzime seducatoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.