Setari Cookie-uri

David si Victoria Beckham prezinta Signature Summer

Stralucitori, stilati, talentati, frumosi... soarele pare sa straluceasca mereu pentru David si Victoria Beckham. Ei reprezinta cu siguranta acele modele demne de urmat, datorita stilului de viata aspirational pe care-l duc.

Parfumier: Frank Voekl (Firmenich)

Signature Summer For Her

De la ochelarii ei de soare, adevarate must have-uri pentru fashioniste, pana la rochiile de vara chic, Victoria Beckham are un stil de neegalat. Feminitatea si flerul ei innascut pentru moda sunt surprinse si exprimate perfect in Signature Summer For Her, un parfum sofisticat floral, pe baza de mosc.

Construit pe baza florilor de vara, parfumul se deschide cu note curate, pure de nufar, frezii si violete, care ii ofera o personalitate puternic atemporala. In inima parfumului, delicatele petale de iasomie, deliciosul crin Madonna si luminoasele frangipani creeaza un buchet impetuos si ametitor, care te ademeneste si te atrage irezistibil. In cele din urma, parfumul se adanceste prin note senzuale de vanilie, vetiver si mosc, creand o semnatura irezistibila.
Parfumier: Louise Turner (Givaudan)

Designul Signature Summer



Signature Summer For Him si Signature Summer For Her sunt prezentate in sticlute elegante ce reflecta deopotriva stilul inconfundabil al lui David si al Victoriei, dar si parfumul sofisticat din interior.

Amintind de primul Signature by David Beckham, sticla parfumului Signature Summer For Him frapeaza prin simplitatea sa. Liniile curate ale flaconului din sticla masiva sunt completate de capacul din metal argintiu ce creeaza o senzatie de clasic contemporan. Pentru a iesi si mai mult in evidenta, partea din spate a sticlei este embosata cu linii albastre, clare, conferindu-i o senzatie masculina de prospetime. Pe centrul sticlei troneaza o eticheta cu numele parfumului si logo-ul distinctiv Beckham. Pentru o ultima tusa de stil pur, logo-ul DVB este de asemenea imprimat pe capac.

Parfumul este ambalat intr-o cutie premium, decorata cu linii albastre si cu un izbitor finisaj satinat. Pe partea din fata a cutiei troneaza semnul distinctiv Beckham, ce completeaza experienta subtila de lux.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.