Setari Cookie-uri

Familia Ruby Food are un nou membru - Second Cup

Compania Ruby Food, detinatoarea francizei Ruby Tuesday in Romania, isi completeaza portofoliul cu o noua franciza de succes, cel mai cunoscut brand de cafenele candiene, Second Cup.

Joi, 19 mai 2011, a avut loc deschiderea oficiala a primei cafenele Second Cup in Romania. Compania Ruby Food, detinatorul francizei Ruby Tuesday la noi in tara, a lansat astfel in Romania cel mai cunoscut brand de cafenele canadiene. Implementata de asemenea in sistem de franciza, Second Cup reprezinta mai mult decat o cafenea. Respectand traditia de a creea un spatiu special, locatia de pe Bd. Decebal, are un design menit sa creeze o atmosfera primitoare si calda, o aromonie perfecta intre simplitate si modernitate, intre maximizarea spatiului si functionalitatea acestuia, pastrand insa identitatea locala.

Noutatea pe care o aduce Second Cup consta in sortimentele de cafea de o calitate exceptionala, importate de pe nu mai putin de trei continente - Africa, Asia-Pacific si America Latina - din dorinta de a oferi un produs cu totul si cu totul original. Pe langa sortimentele de cafea din cele mai variate regiuni ale lumii, inregistrand peste 30 de optiuni, gama de produse Second Cup este completata de o serie de bauturi speciale.

La evenimentul de deschidere au participat Excelenta sa Ambasadorul Canadei la Bucuresti, domnul Philippe Beaulne, si Excelenta sa Ambasadorul Libanului la Bucuresti, domnul Mohammed El-Dib, Presedintele Second Cup International, Jim Ragas, dar si parteneri de afaceri, reprezentanti mass-media si persoane publice.

“Sunt la a treia cana de cafea si cred ca o voi cere si pe a patra” si-a inceput zambind discursul, domnul Philippe Baulne, care, ca si domnul Mohammed El-Dib si domnul Jim Ragas, a laudat si incurajat eforturile depuse de Ruby Food de a aduce franciza Second Cup in Romania si a urat succes echipei nou formate la Second Cup.

Evenimentul de deschidere, prezentat in stilul exploziv al lui Catalin Maruta, a fost punctat de o serie de momente speciale, precum taierea simbolicei panglici, marcand astfel deschiderea oficiala a locatie de pe Bd. Decebal, un show interactiv de percutie sustinut de trupa Drum Cafe, pe parcursul caruia invitatii s-au distrat pe ritmuri africane si latino-americane, dar si concursuri cu premii oferite de Second Cup celor mai curajosi dintre participanti.

De azi, Second Cup isi asteapta cu drag oaspetii pe Bd. Decebal, nr 4 (langa Ruby Tuesday).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.