Setari Cookie-uri

BSB a organizat MidSummer Party 2011

Sambata, 28 mai, profesorii şi prietenii BSB s-au adunat la Fratelli Studios pentru a participa la evenimentul anual - BSB Midsummer Party 2011 si de a sarbatori sfarsitul unui alt an scolar incununat de succes.

Comunicat de presa

Sambata, 28 mai, profesorii si prietenii BSB s-au adunat la Fratelli Studios pentru a participa la evenimentul anual - BSB Midsummer Party 2011 si de a sarbatori sfarsitul unui alt an scolar incununat de succes. BSB a organizat un eveniment deja cu traditie in Romania, din care nu au lipsit tinutele stralucitoare, muzica buna si distractia de calitate.

Printre invitatii de marca, din acest an, s-a numarat Excelenta Sa, Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Dl. Martin Harris OBE, Dl. Hoesch - Atasat al Ambasadei Germaniei la Bucuresti si Dl. Valvis, fondatorul elvetian al concernului “La Dorna”. Oaspetii au fost intampinati de un decor elegant, de o atmosfera festiva dar si de privelistea incantatoare a lacului din apropiere.

Divertismentul evenimentului a fost asigurat de trupa britanica, Plan B, care a venit din Marea Britanie, special pentru petrecere, invitandu-i pe cei prezenti sa iasa la dans si sa se distreze pana la orele diminetii.

De asemenea, pentru fanii de fotbal, care nu au putut sta departe de finala Ligii Campionilor, au fost organizate doua ecrane speciale de vizionare a meciului, cum altfel decat la o petrecere britanică, atunci cand in Liga Campionilor joaca o echipa britanica, in aceeasi seara.

“Noaptea a fost un real succes, lasand la o parte rezultatul din Liga Campionilor, de care toti invitatii s-au bucurat. Din fericire, ne desparte doar un an, pana cand oaspetii prezenti vor avea timpul necesar sa se refaca, pentru urmatoarea petrecere, marca BSB”, a declarat Corina Corda, Presedinte al British School of Bucharest.

Mai multe informatii gasiti pe http://www.britishschool.ro/.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.