Setari Cookie-uri

DallesGo!, a treia serie de cursuri profesionale

DallesGo este un proiect cultural care aduce metode noi, contemporane, in zona cursurilor profesionale. Am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor, au cariere spectaculoase si au disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe tainele meseriilor lor.

Comunicat de presa

DallesGo este un proiect cultural care aduce metode noi, contemporane, in zona cursurilor profesionale. Am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor, au cariere spectaculoase si au disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe tainele meseriilor lor.

Asftel, cursurile DallesGo au devenit deja traditie. Si pentru ca a crescut nevoia de cursuri interactive, care iti probeaza in timp real aptitudinile, proportional, si oferta noastra s-a extins. Aveam nevoie de un spatiu mai mare, care sa aiba legatura cu conceptul nostru de pana acum. Din acest motiv, locatia noastra s-a mutat la Palatul UNIVERSUL. Va asteptam in Sala DaVinci si Sala Mica din Palatul Universul, care este locul de intalnire al oamenilor creativi, al celor care isi doresc sa fie in pas cu moda, cu arta, si cu tot ceea ce presupune ideea de contemporaneitate!

Palatul Universul este o cladire bucuresteana care gazduieste acum diverse evenimente, concerte, petreceri tematice, cursuri etc. Constructia palatului a inceput pe 17 octombrie 1926, din initiativa directorului Stelian Popescu (1875 - 1953), care a creat un sediu modern pentru ziarul Universul, la acea perioada, cel mai mare ziar din Romania.

DallesGo a inceput promovarea si inscrierile pentru sesiunea de toamna, mentinand cursurile deja cunoscute, care in prezent se bucura de mare succes.

STILISM & TENDINTE IN MODA – Stilistul MARIAN PALIE, deja celebru pentru cursul sau, va sustine in continuare cele trei module de curs, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist de fashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.

MAKE-UP & BEAUTY
– Sustinut de ALINA BRAILESCU, make up artist cu o cariera indelungata si spectaculoasa in domeniu. Cursul de make-up permite cursantilor sa descopere detaliile fizionomiei si modul in care trasaturile pot fi estompate sau puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului. Pe langa aceasta, cursantii vor descoperi trucurile ingrijirii personale si vor invata despre tendinte in frumusete de la ALICE BURSUC, Beauty&Grooming Director pentru Liberis Publications, care va desconspira cum arata lumea unui redactor de frumusete, si va vorbi, intr-un stil foarte personal, al unei adevarate pasionate de industria frumusetii, despre ce inseamna sa activezi intr-una dintre cele mai vechi industrii cu profit. Partener GIVENCHY.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.