Setari Cookie-uri

Prima gala UNICEF din Constanta

Reprezentanta UNICEF in Romania, in parteneriat cu DP World Constanta, a organizat vineri, 15 iulie 2011, Prima Gala din Constanta in beneficiul copiilor.

Comunicat de presa

Reprezentanta UNICEF in Romania, in parteneriat cu DP World Constanta, a organizat vineri, 15 iulie 201, Prima Gala din Constanta in beneficiul copiilor. In urma evenimentului, au fost stranse fondurile necesare pentru realizarea primului centru multifunctional din Constanta. Datorita generozitatii sponsorului principal, DP World Constanta, toti cei 17.500 de euro stransi in urma evenimentului vor sprijini proiectul, permitand astfel infiintarea centrului in aceasta toamna. Aici, copiii, in special cei vulnerabili, vor beneficia de servicii de educatie, asistenta medicala si sociala, iar parintii lor de consiliere parentala.

„Generozitatea sponsorului principal si al partenerului nostru DP World Constanta, dar si a partenerilor traditionali si a noilor prieteni UNICEF, ne permit ca, in aceasta toamna, sa organizam primul centru multifunctional din Constanta. Le multumim tuturor pentru generozitate si avem convingerea ca, impreuna, le putem oferi copiilor sansa la un start bun in viata”, a declarat dl.Edmond McLoughney, Reprezentantul UNICEF in Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.