Setari Cookie-uri

Andreea Raicu te invita sa participi la Galeria Femeilor Impresionante

head&shoulders a lansat Galeria Femeilor Impresionante, un concurs online unde toate femeile sunt invitate sa dezvaluiasca momente impresionante din viata lor si sa le impartaseasca cu cat mai multi prieteni.

Comunicat de presa

head&shoulders a lansat Galeria Femeilor Impresionante, un concurs online unde toate femeile sunt invitate sa dezvaluiasca momente impresionante din viata lor si sa le impartaseasca cu cat mai multi prieteni. Andreea Raicu sustine aceasta campanie si, la randul ei, impartaseste, in fiecare saptamana, cate o poveste impresionanta din viata ei.



Timp de 6 saptamani
, incepand cu 25 iulie 2011, va invitam sa accesati www.galeria.headandshoulders.ro si sa incarcati o poza conform fiecarei teme saptamanale si sa adunati cat mai multe voturi. Puteti castiga premii saptamanale sau marele premiu, o excursie pentru 4 persoane, la alegere in Tenerife, Monaco sau Paris.

In fiecare saptamana, Andreea Raicu iti dezvaluie mici secrete si trucuri care sa te ajute sa fii oricand pregatita sa impresionezi. Atunci cand vine vorba despre ingrijirea parului, Andreea recunoaste ca acorda mereu atentie felului in care arata parul ei si spune ca un par stralucitor si un scalp ingrijit sunt secretele care o ajuta mereu sa faca o impresie de neuitat.

Sfatul meu e sa incercati intodeauna sa gasiti coafuri care sa va reprezinte si pe care vi le puteti face singure, zi de zi. Nu uitati ca modul in care aratati este primul lucru pe care il observa oamenii din jurul vostru si ca, tocmai de aceea, un par frumos, un scalp sanatos si o coafura care ne reprezinta pot face diferenta intre o prima impresie memorabila sau... nu.

Cand vine vorba de cea mai impresionanta coafura, toata lumea se asteapta sa povestesc despre stilisti celebri si prezentari de moda. Veti fi surprinse dar, pentru mine, o coafura impresionanta este una caracterizata mai mult prin simplitate decat prin opulenta, mai mult prin normalitate decat extravaganta.

Tocmai din acest motiv, cea mai impresionanta coafura pe care am avut-o a fost primul coc de balerina pe care mi l-am facut in cadrul unei sedinte foto. E o coafura care scoate la iveala copilul din mine (am luat lectii de balet in copilarie, asa ca voi avea intotdeauna o slabiciune pentru acest dans), dar care imi evidentiaza totodata si feminitatea, pentru ca imi pune in evidenta gatul si trasaturile fetei.”, spune Andreea pe www.galeria.headandshoulders.ro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.