Setari Cookie-uri

Tenerife, Monaco sau Paris - destinatii impresionante pentru femei impresionante

Tenerife, Monaco sau Paris! Intr-una dintre aceste trei destinatii va ajunge marea castigatoare a concursului Galeria Femeilor Impresionante.

Comunicat de presa

Tenerife, Monaco sau Paris! Intr-una dintre aceste trei destinatii va ajunge marea castigatoare a concursului Galeria Femeilor Impresionante.

Andreea Raicu si head&shoulders le invita pe femeile din Romania sa intre pe www.galeria.headandshoulders.ro pana la data de 4 Septembrie 2011, sa se inscrie in concurs, sa dezvaluiasca momente impresionante din viata lor si sa le impartaseasca unui numar cat mai mare de prieteni.

Concursul Galeria Femeilor Impresionante a ajuns pe ultima suta de metri: in cea de-a 6-a saptamana si ultima. Saptamana aceasta, Andreea Raicu povesteste despre calatoriile si experientele care se transforma in cele mai frumoase amintiri si le invita pe femeile impresionante din Romania povesti din vacantele lor impresionante

„Indiferent daca va plac plajele exotice sau orasele aglomerate, incercati sa calatoriti cat de mult puteti, pentru ca fiecare calatorie iti ofera experiente si amintiri care iti definesc caracterul si iti influenteaza cursul vietii.

Ador sa calatoresc asa ca profit de orice ocazie sa merg intr-un loc nou, intr-o tara cu o cultura diferita de a noastra in care pot sa aflu si sa experimentez cat mai multe. Daca ma gandesc insa la vacantele in care am fost de-a lungul timpului trebuie sa recunosc ca una are un loc aparte in sufletul meu.

Despre Ierusalim stiam multe si imi doream mult sa merg acolo. Mi-amintesc si-acum ca mi-am facut o multime de planuri si trasee; imi doream sa vad si sa explorez tot. Niciun ghid turistic nu m-a pregatit insa pentru ce aveam sa experimentez acolo. M-am bucurat de fiecare moment si in fiecare zi am fost uimita de lucrurile noi pe care le descopeream. Acesta este locul care mi-a ramas in suflet mult dupa ce ne-am despartit, iar amintirea lui ma ajuta sa evadez de fiecare data cand am o zi incarcata.” , marturiseste Andreea pe www.galeria.headandshoulders.ro.

Acestea sunt ultimele zile in care Andreea Raicu ne divulga cateva dintre micile secrete care o ajuta sa impresioneze in orice moment prin aspect si atitudine si le invita si pe femeile din Romania sa intre in Galeria Femeilor Impresionante. Temele abordate pana acum in cadrul concursului au fost:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.