Setari Cookie-uri

Florin Piersic Jr. si UNDP Romania sprijina eforturile World Vision

Florin Piersic Jr. se alatura campaniei de strangere de fonduri derulata de organizatia World Vision la nivel international -"Daruieste sansa la viata copiilor din Africa".

Comunicat de presa

Florin Piersic Jr. se alatura campaniei de strangere de fonduri derulata de organizatia World Vision la nivel international -"Daruieste sansa la viata copiilor din Africa". Actorul va sprijini World Vision Romania in actiunile de ajutorare pentru copiii din Africa si va incerca sa stranga fonduri pentru a oferi unui numar cat mai mare de copii si familii sansa la viata.



„Am acceptat fara a sta pe ganduri propunerea World Vision de a contribui la ajutorarea copiilor din Africa. Am facut asta din convingere. World Vision este o entitate care chiar se ocupa la nivel mondial de povestea asta urata si fara sfarsit. Daca o sa am zile, peste cativa ani o sa merg cu World Vision in Africa. Si-o sa stau acolo un timp. O sa-mi fac vreo 3-4 vaccinuri si sa merg sa vad cum e sa fii copil si sa n-ai nicio jucarie. Si nici macar un sandwich de la fastfood sau vreun gunoi din asta de bagat in stomac. Faceti si voi ceva – intrati pe pagina World Vision Romania (https://www.worldvision.ro/daruiestesperanta.php), cititi povestile de acolo, uitati-va la clipurile postate pe Facebook (https://www.facebook.com/WorldVisionRomania) si reactionati – donati, povestiti-le prietenilor despre ce se intampla, orice numai nu ramaneti indiferenti”, este mesajul lui Florin Piersic Jr.

In acest moment, 3,2 milioane de persoane din Somalia au nevoie urgenta de ajutor. Aproape o jumatate de milion de copiii din aceasta tara nu au ce sa manance. 140 000 dintre ei pot muri in orice clipa din cauza formelor grave de malnutritie. Alte 2 milioane de persoane si-au parasit caminul in cautarea sprijinului, trecand granita in Kenya sau Etiopia sau refugiindu-se in alte zone ale Somaliei.

Comunitatea internationala se lupta sa asigure populatiei accesul neconditionat la ajutor de subzistenta indiferent unde se afla. Pe 29 Iulie, a fost lansat un apel de urgenta de aproximativ 1 miliard de dolari pentru a raspunde proportiilor dezastrului. Pana acum, apelul este finantat doar 43% si este urgenta nevoie de mai multi bani pentru a raspunde tuturor nevoilor de baza. In numele UNDP Romania (United Nations Development Programme for Romania – Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare Romania), fac apel la toti oamenii sa sustina initiativele de acordare de asistenta astfel incat sa putem salva vietile oamenilor care au nevoie de noi in acest moment critic” a declarat doamna Yesim Oruc Kaia, reprezentant UNDP, sustinatoare a campaniei „Daruieste sansa la viata pentru copiii din Africa”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.