Setari Cookie-uri

Secretele ingrijirii delicate pentru maini catifelate de la Dove

Cremele de maini Dove cu agenti activi hidratanti ajuta la prevenirea imbatranirii timpurie a mainilor si ofera pielii tale o ingrijire si o hidratare completa, pentru ca mainile tale sa ramana catifelate indiferent de anotimp

Comunicat de presa

Se spune ca mainile tradeaza adevarata varsta a unei persoane. La fel ca si tenul, mainile sunt expuse permanent la frig, soare, variatii extreme de temperatura si diferite agresiuni zilnice. In plus, mainile interactioneaza mult mai des cu apa si cu detergentii din produsele de curatat, ceea ce poate duce in timp la deterioarea filmului proteic hidrolipidic. Astfel, pielea se rideaza, usuca si uneori crapa.
crema de maini

Cremele de maini Dove cu agenti activi hidratanti ajuta la prevenirea imbatranirii timpurie a mainilor si ofera pielii tale o ingrijire si o hidratare completa, pentru ca mainile tale sa ramana catifelate indiferent de anotimp.

Crema de maini hidrateaza in profunzime pielea expusa la agresiuni zilnice a mainilor, pentru a-i oferi o senzatie placuta de suplete si catifelare. Astfel, mainile tale vor arata si se vor simti frumoase.

Citește și:

crema de maini reparatoare Crema de maini Dove Intensive Nourishment, recomandata pentru piele foarte uscata, iti face mainile fine si catifelate. Combinatia dintre uleiul nutritiv si crema bogat hidratanta ajuta pielea uscata sa redevina neteda si catifelata pe parcursul zilei.

crema de maini pentru noapte Pentru o ingrijire completa, foloseste in fiecare seara crema de maini pentru noapte ! Avand o textura bogata si bogat hidratanta, crema de maini pentru noapte Dove ajuta la procesul de regenerare a pielii in timpul noptii si ofera hidratare in profunzime timp de 24 h. Astfel, pielea se pastreaza mult mai fina si catifelata peste zi, iar tu te bucuri de ingrijire delicata pentru maini in fiecare zi.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.