Setari Cookie-uri

Rulada Traditionala de Pui, un nou produs in portofoliul Agricola Bacau

Salbac Bacau, companie din Grupul de firme Agricola Bacau, lanseaza pe piata locala Rulada Traditionala de Pui, realizata manual si avand unul dintre cele mai mici termene de garantie - 10 zile.

Comunicat de presa

Salbac Bacau, companie din Grupul de firme Agricola Bacau, lanseaza pe piata locala Rulada Traditionala de Pui, realizata manual si avand unul dintre cele mai mici termene de garantie - 10 zile. Perioada de valabilitate indica calitatea produsului si implicit modalitatea naturala prin care acest produs este obtinut.

Noul produs Agricola Bacau este realizat manual, din ingrediente atent selectionate, respectiv: piept de pui, pulpa de pui, condimente naturale, sare si un strop de conservant - obligatoriu in normele alimentare. Afumarea delicata cu fum rece finalizeaza procesul atent de productie, desavarsind gustul.

“Salbac si-a obisnuit clientii cu produse de o calitate deosebita, iar Rulada Traditionala de Pui vine sa completeze portofoliul de produse vedeta pe care le avem. Este un produs pozitionat premium, de nisa, insa avem convingerea ca isi va adjudeca repede un segment al consumatorilor pretentiosi cu ceea ce mananca”, a declarat Angelica Smil, director general Salbac SA.

Citește și:

Reteta traditionala folosita la producerea acestei rulade presupune baituirea timp de 72 de ore a carnii. Membrana care acopera rulada ofera avantajul pastrarii in bune conditii a gustului deosebit. De remarcat la acest produs este consistenta, care este pusa in valoare de fibra carnii – pastrata intacta de procedeul de procesare. In prezent, Rulada Traditionala de Pui este disponibila in reteaua de magazine Agricola Bacau, pretul de vanzare fiind de 52,97 lei/kg.

Pe de alta parte, persoanele care sunt in cautarea unor gusturi exotice pot incerca Carnatii Parma de la Agricola Bacau. Realizati prin maturare clasica, din carne de vita, porc si slanina tare, Carnatii Parma amintesc cunoscatorilor de accentele bucatariei mediteraneene. Utilizarea mucegaiului nobil le confera un gust distins si aroma specifica traditiei italiene. Produsul se gaseste in reteaua de magazine Agricola Bacau, precum si in magazinelor partenerilor din retailul modern. Pretul recomandat de vanzare este de 45 lei/kg.

Citește și:
  • Ce mașină de la BMW ți se potrivește?

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.