Setari Cookie-uri

Juliette Has a Gun - Romantina

Romantina, cea mai recenta creatie Juliette has a Gun, surprinde prin delicatete si senzualitate.

Comunicat de presa

Romantina Romano Ricci a creat brandul exclusivist de parfumuri Juliette Has a Gun, acesta devenind in scurt timp simbolul femeii moderne, o versiune noua a Julietei lui Shakespeare, romantica si fragila, dar puternica si independenta in acelasi timp.

Stranepot al faimoasei creatoare haute couture Nina Ricci, Romano, a lansat primul parfum in celebrul Colette din Paris, la numai 28 de ani. Cu o mostenire de invidiat, creatorul a transpus personajul lui Shakespeare in secolul 21, pentru a initia o colectie de parfumuri unice si nonconformiste.

Romantina, cea mai recenta creatie Juliette has a Gun, surprinde prin delicatete si senzualitate. Noul episod din povestea parfumului ofera o nota de frivolitate eroinei lui Shakespeare. Romantina traduce o poveste de dragoste moderna, ce se petrece in Roma, iar buchetul de note este precum un ultim sarut, pe care il porti mereu in suflet. Florile de portocal, iasomia, trandafirul, si irisul se imbina cu notele de osmanthus si patciuli, pentru a crea un parfum feminin si senzual, ca o amprenta olfactiva care lasa urme permanente in memoria celor din jur!

Le gasesti in Collete si Le Printems in Paris, Harvey Nichols in Londra, Corso Como in Milano, Henri Bendel si The Plaza in Statele Unite si, exclusiv in Romania, in Beautik Haute Parfumerie, parfumurile Juliette Has a Gun ies din tipare si exploreaza noi teritorii si provocari in lumea exclusivista a parfumurilor de nisa.

Pret: 399 lei, 50 ml EDP

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.