Setari Cookie-uri

Miercurea, Speed Dating in La mine-n Copac!

Dragostea vine cu viteza luminii, in fiecare miercuri, "La mine-n copac" unde se organizeaza Speed dating.

Vino si tu sa-ti intalnesti iubirea in... 7 minute! Or just to have fun for a night and gossip for a week!

Café - teatru “La mine-n copac” le dedica serile de miercuri “celibatarilor” si organizeaza Speed Dating dupa tipicul parizian. In capitala Frantei, astfel de evenimente sunt in mare voga, pentru ca parizienii sunt oameni romantici, mereu cu gandul la dragoste.

Daca vrei sa iti intalnesti sufletul pereche, intr-un cadru inedit, printr-o metoda neconventionala si amuzanta, trimite un email la adresa laminencopac@gmail.com. Informatiile trimise de tine nu vor fi facute publice, insa avem nevoie de ele pentru a te invita la un Speed Dating ce iti corespunde, Tie.

De aceea te rugam sa mentionezi in email numele, varsta, ocupatia, hobby-urile si cateva caracteritici care te definesc. De asemenea trimite-ne si o scurta descriere a partenerului ideal, nu uita sa ne spui si limita minima si maxima de varsta.

Intrarea este de 10 RON pentru fete si 15 RON pentru baieti.

Regulile sunt simple. Cred ca aproape toti ati vazut asa ceva prin filme.

Participantii stau la mese, fiecare la locul pe care si l-a ales. Intai degusta o cafea/bere/cocktail "isi trag sufletul" si-si arunca o privire (sau mai multe) spre participantii sexului opus.

Apoi baietii se indreapta spre mesele Dulcineelor si fiecare au la dispozitie 7 minute, pentru a-si dea seama daca doresc sa se reintalneasca. Isi spun numele mic (sau chiar un pseudonim) si discuta. (Nu-si dau numerele de telefon, de unde si perfecta liniste ulterioara. "Everything is safe").

Dupa expirarea timpului baietii se muta la o alta masa, si mica aventura se repeta pana cand toata lumea s-a cunoscut.

Fiecare participant primeste un numar si o fisa cu numerele (dar nu si numele) participantilor de sex opus, in dreptul carora noteza daca vrea sa se mai intalneasca sau nu. Aceste fise sunt date gazdei evenimentului. Astfel organizatorii afla care dintre ei vor sa se reveda, sa se cunoasca mai bine.

Cand doua persoane doresc reciproc sa se cunoasca, vor fi informate, in doua zile dupa Speed Dating, prin email. Taman bine pentru a-si aranja... "a date for the weekend". Acum totul depinde de ei. Noi am jucat rolul unui modest Cupidon si le-am dat ocazia sa se cunoasca.

Speed Dating este un mod amuzant si rapid de a-ti intalni - de ce nu? - Iubirea. In fiecare miercuri, Iubirea iti da intalnire “La mine-n copac”!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.