Setari Cookie-uri

Vedetele au dat un zambet de ajutor!

McHappy Day este initiativa Fundatiei pentru copii Ronald McDonald de a proteja copii aflati in dificultate.

„Am fost onorati sa primim astazi, la McHappy Day, sprijinul multor prieteni care au dat un zambet de ajutor pentru infiintarea sectiei de oncologie-hematologie pediatrica la Spitalul Clinic Judetean din Targu Mures. Prezenta lor ne-a demonstrat inca o data ca, indiferent de pozitia publica si statutul social, oamenii dau dovada de generozitate si sensibilitate, implicandu-se cu tot sufletul atunci cand au garantia respectarii promisiunilor”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s Romania.

McHappy Day este initiativa Fundatiei pentru copii Ronald McDonald de a proteja copii aflati in dificultate. Dupa ce anul trecut a finantat achizitia de aparate de imagistica pentru spitalul Grigore Alexandrescu, anul acesta, Fundatia pentru copii Ronald McDonald strange fondurile necesare infiintarii unei sectii de oncologie-hematologie pediatrica la Spitalul Clinic Judetean din Targu Mures.

Mai sunt 2 zile in care puteti sustine campania McHappy Day!

In perioada 14-20 noiembrie, McDonald’s doneaza 1 leu din valoarea fiecarui meniu Happy Meal vandut in orice restaurant din tara pentru sustinerea cauzei McHappy Day si strange donatii in cutiile sperantei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.