Setari Cookie-uri

Primul ambasador al miscarii SETS: Chef Ashlie Dias

Ashlie a creat voluntar, un prim set de meniuri speciale SETS, filmari si texte care pot fi accesate pe site-ul web (www.sets.ro), pe pagina de Facebook si pe canalul Youtube (www.youtube.com/user/MiscareaSETS) al miscarii.

Comunicat de presa

Miscarea nationala "Si eu traiesc sanatos - SETS" initiata de Fundatia PRAIS, si-a desemnat primul ambasador de onoare: Ashlie Dias, executive chef al unui binecunoscut hotel de 5 stele din Bucuresti.

Ashlie Dias Ashlie a creat voluntar, un prim set de meniuri speciale SETS, filmari si texte care pot fi accesate pe site-ul web (www.sets.ro), pe pagina de Facebook si pe canalul Youtube (www.youtube.com/user/MiscareaSETS) al miscarii. Folosind ingrediente naturale, in combinatii inedite si totodata simple, Ashlie ofera reteta unei experiente culinare deosebite si sanatoase, la indemana oricui. Totodata, prin intermediul platformei de comunicare online SETS, el poate sa ne ghideze asupra modului in care putem transforma, cu putina imaginatie, relatia pe care o avem cu alimentele; un bun prilej de valorizare a timpului de calitate petrecut alaturi de cei dragi, dar si de autocunoastere.

Platforma de comunicare online SETS cuprinde site-ul web, pagina de Facebook si canalul Youtube al miscarii si isi propune sa devina o sursa de informatii, in domeniul nutritiei echilibrate, miscarii, stilului de viata sanatos, intr-o abordare holistica: minte, trup, spirit. Vizitatorii au acces si la diverse opinii si articole semnate de personalitati marcante din Romania, precum si la studii de specialitate.

„Lumea adora mancarea, pe de alta parte suntem in plina dezbatere asupra ce, cum si cand mancam. De aceea l-am invitat pe Ashlie, un adevarat maestru in gastronomie, sa sprijine prin valorile sale personale si experienta pe care o are, obiectivele Miscarii nationale „Si eu traiesc sanatos”- in calitate de ambasador SETS. Retetele sale cu ingrediente naturale, usor de pregatit, pot stimula familiile sa gateasca rapid, inovator, gustos si desigur sanatos!” a declarat Silvia Bucur, Presedintele Fundatiei PRAIS.

Miscarea „Si eu traiesc sanatos - SETS” initiata de Fundatia PRAIS in martie 2011 are ca obiective in urmatorii 5 ani prevenirea obezitatii infantile la copiii cu varsta pana la 12 ani si promovarea unui stil de viata sanatos in randul familiilor din Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.