Restaurantul are un interior aerisit, elegant, iar atmosfera calda este creata, in special de utilizarea lemnului in decorarea intregului spatiu.
Din categoria ciorbe, specialitatea restaurantului este ciorba de vitel olandez, unica prin gustul si pregatirea sa, datorata carnii de vitel folosite (coada si piept). Pentru preparatele din carne, dar si pentru salate sunt recomandate sosuri ca: sos de porto si branza Stilton, sos de vin Marsala sau sos de piper verde. Toate sosurile sunt pregatite in casa pe baza retetelor originale. Ca desert tortul de lamaie crunch, servit cu portocale confiate este specialitatea bucatarului sef si este recomandat pentru a completa o masa copioasa.
Sugestie meniu recomandat de bucatarul sef:
- Tartar din muschi de vita maturat
- Mix de fructe de mare si peste la gratar servite in tingire
- Cocos pitic, marinat cu miere si mustar Dijon gatit la cuptor si servit cu brunoise de legume mediteraneene
- Tort de lamaie crunch, servit cu portocale confiate
Programul restaurantului este de luni pana duminica incepand cu ora 11.00 pana la ultimul client.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Dumitru Dragomir dezaprobă situația financiară a lui Irinel Columbeanu: Nu mi-e milă de omul prost
- Doru Octavian Dumitru, sacrificiu de dragul artei! Cum a ajuns comediantul să vândă aspiratoare în Canada?
- Sesiune de Yoga cu Lidia Dumitru - Exerciții pentru sănătatea coloanei vertebrale