Setari Cookie-uri

Dumitru Dragomir inaugureaza restaurantul Bogdani

Restaurantul are un interior aerisit, elegant, iar atmosfera calda este creata, in special de utilizarea lemnului in decorarea intregului spatiu.

Printre specialitatile casei se numara rasol de vita, preparat unic in Bucuresti, pregatit din carne de vitel, gatit la foc mic si servit in tingire de cupru cu legume proaspete si sos de hrean, pastrama de berbecut la tingire, ficat de vitel tras la tigaie inabusit cu esalot si stins cu vin rosu. O noutate a restaurantului este ca toate felurile din carne de vita si vitel provin din ferme consacrate din Argentina, Olanda si Polonia, iar inainte de a fi preparata carnea este maturata timp de 21 zile la o temperatura controlata.

Din categoria ciorbe, specialitatea restaurantului este ciorba de vitel olandez, unica prin gustul si pregatirea sa, datorata carnii de vitel folosite (coada si piept). Pentru preparatele din carne, dar si pentru salate sunt recomandate sosuri ca: sos de porto si branza Stilton, sos de vin Marsala sau sos de piper verde. Toate sosurile sunt pregatite in casa pe baza retetelor originale. Ca desert tortul de lamaie crunch, servit cu portocale confiate este specialitatea bucatarului sef si este recomandat pentru a completa o masa copioasa.

Sugestie meniu recomandat de bucatarul sef:

- Tartar din muschi de vita maturat
- Mix de fructe de mare si peste la gratar servite in tingire
- Cocos pitic, marinat cu miere si mustar Dijon gatit la cuptor si servit cu brunoise de legume mediteraneene
- Tort de lamaie crunch, servit cu portocale confiate

Programul restaurantului este de luni pana duminica incepand cu ora 11.00 pana la ultimul client.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.