Setari Cookie-uri

Euro Net si Zuccari Romania te provoaca la concurs

"Provocare la prietenie" - aceasta este numele concursului ce se va desfasura in perioada 11.01-11.02.2012 pe pagina de facebook a companiei Zuccari Romania.

Comunicat de presa

Desi a trecut luna luna cadourilor, Euro Net si Zuccari Romania isi provoaca prietenii de pe facebook la concurs! "Provocare la prietenie" - aceasta este numele concursului ce se va desfasura in perioada 11.01-11.02.2012 pe pagina de facebook a companiei Zuccari Romania. Regulamentul concursului este foarte simplu: fiecare participant la concurs trebuie sa dea Like paginii de facebook, sa scrie cuvantul particip pe wall-ul Zuccari si sa recomande concursul unui prieten. Castigatorii vor fi selectati prin tragere la sorti computerizata, si vor fi anuntati in data de 13.02.2012.

Astazi, 10 ianuarie 2012, Euro Net si Zuccari Romania va provoaca la prietenie! Prin aceasta campanie organizatorii s-au gandit sa le face o surpriza cumparatorilor, oferindu-le posibilitatea de a face mai usor un cadou celor dragi!

14 Februarie este o zi speciala pentru noi toti, chiar daca este o sarbatoare imprumutata si nu una nationala! Cu toate acestea, fiecare dintre noi ar trebui sa profite de ocazie pentru a demonstra jumatatii noaste cat este de importanta, de speciala, de iubita! Asa ca ne-am gandit sa le dam acestora o mana de ajutor! ”, afirma Vasile Neacsa, administrator Euro Net.

Citește și:

Featured foto by NicoElNino via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.