Setari Cookie-uri

Oksana ArtLine Salon Russian Hair&Beauty Salon: Servicii de lux chiar la tine acasa

Oksana Salon - Russian Hair&Beauty Salon (Str. Putul lui Zamfir, Nr. 15 ) a lansat in premiera serviciul HOME CARE.

Comunicat de presa

Ai visat vreodata sa te trezesti dimineata si in loc sa mergi la salon pentru coafat, epilat, masaj sau mani-pedi, sa vina salonul la tine? Nu, nu e doar un vis frumos! Oksana Salon - Russian Hair&Beauty Salon (Str. Putul lui Zamfir, Nr. 15 ) a lansat in premiera serviciul HOME CARE.

Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de acest serviciu fabulos? Trebuie doar sa mergi la Oksana Salon si sa iti comanzi cardul Black. Acest card iti ofera 15% discount la orice serviciu in salon si posibilitatea de a benefia de HOME CARE.

Cum se procedeaza? Iti faci programare cu 24 de ore inainte (in cazuri exceptionale exista si serviciul HOME CARE de urgenta) si echipa Oksana vine la tine acasa la ora stabilita. Toate serviciile de care te poti bucura la salon sunt disponibile si in HOME CARE*. In plus familia ta se poate bucura si ea de servicii. Asa ca in sfarsit iubitul tau va fi in culmea fericirii dupa un masaj senzational si nu iti va mai reprosa orele “pierdute” la salon.

Ce se intampla dupa? Vei primi detaliat pe mail sau sms nota de plata. Nu-i asa ca iti doresti si tu cardul Black de la Oksana Salon?


www.oksanasalon.ro
www.facebook.com/OksanaSalon

*mai putin serviciile care necesita aparatura si impachetarile
*serviciul HOME CARE e disponibil de luni pana sambata de la 7am la 10pm

Citește și:

Featured foto by yurakrasil via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.