Comunicat de presa

Shopping: accesorii pentru biroul de acasa

Ai visat vreodata sa te trezesti dimineata si in loc sa mergi la salon pentru coafat, epilat, masaj sau mani-pedi, sa vina salonul la tine? Nu, nu e doar un vis frumos! Oksana Salon - Russian Hair&Beauty Salon (Str. Putul lui Zamfir, Nr. 15 ) a lansat in premiera serviciul HOME CARE.

Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de acest serviciu fabulos? Trebuie doar sa mergi la Oksana Salon si sa iti comanzi cardul Black. Acest card iti ofera 15% discount la orice serviciu in salon si posibilitatea de a benefia de HOME CARE.

Cum se procedeaza?
Iti faci programare cu 24 de ore inainte (in cazuri exceptionale exista si serviciul HOME CARE de urgenta) si echipa Oksana vine la tine acasa la ora stabilita. Toate serviciile de care te poti bucura la salon sunt disponibile si in HOME CARE*. In plus familia ta se poate bucura si ea de servicii. Asa ca in sfarsit iubitul tau va fi in culmea fericirii dupa un masaj senzational si nu iti va mai reprosa orele “pierdute” la salon.

Ce se intampla dupa? Vei primi detaliat pe mail sau sms nota de plata. Nu-i asa ca iti doresti si tu cardul Black de la Oksana Salon?
produse Oksana

www.oksanasalon.ro
www.facebook.com/OksanaSalon

*mai putin serviciile care necesita aparatura si impachetarile
*serviciul HOME CARE e disponibil de luni pana sambata de la 7am la 10pm

Biroul de acasa: 5 pasi pentru a avea un birou inedit
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: