Setari Cookie-uri

Stiati ca toate aceste tusuri sunt prezente in viata noastra zilnic?

Desi in momentul in care se spune "stampile" - sau "tus" - oamenii se gandesc la acel obiect "clasic" cu care se stampileaza contracte, facturi, chitante, se constata ca zilnic venim in contact cu o multitudine de produse care au fost stampilate cu diverse tusuri speciale.

Comunicat de presa

Desi in momentul in care se spune "stampile" - sau "tus" - oamenii se gandesc la acel obiect "clasic" cu care se stampileaza contracte, facturi, chitante, se constata ca zilnic venim in contact cu o multitudine de produse care au fost stampilate cu diverse tusuri speciale.

Exista tusuri pentru stampile de birou, fara ulei, pentru hartie (precum cele folosite in tehnica medicala, la jucariile pentru copii etc.), tusuri pentru stampile de birou, pe baza de ulei, pentru hartie (pentru utilizare in medii cu umiditate ridicata s.a.), tusuri metalice, tusuri pentru plastic si cauciuc, tusuri pentru alimente si ambalaje alimentare (oua, carne, branza s.a.m.d.), tusuri pentru diverse marcari (pentru suprafete absorbante, pentru acoperirea marcarilor gresite sau vechi, pe hartie sau lemn, pentru suprafete neabsorbante s.a..), tusuri corozive, tusuri vizibile la UV, tus polimerizat la UV s.a. Gasiti o enumerare ampla a tuturor tipurilor de tusuri disponibile aici.

StampileOnline.ro pune la dispozitia tuturor celor interesati oricare dintre tipurile de tus. Pentru detalii si comenzi: office@stampileonline.ro.

Pe site se gaseste in fiecare luna si o oferta speciala. Promotia lunii ianuarie aduce o tusiera cadou pentru orice stampila comandata pe site pana pe 31 ianuarie! Toti fanii Facebook ai StampileOnline.ro au o reducere de 10% la orice comanda.

Pentru un numar mai mare de stampile se poate beneficia de reduceri astfel ca toti cei interesati pot contacta StampileOnline.ro pe e-mail office@stampileonline.ro.

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Pentru a putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneti, dupa cum doriti, macheta stampilei. StampileOnline.ro este primul site de la noi si printre putinele din Romania unde va puteti comanda stampile cu posibilitatea previzualizarii machetei in timpul redactarii. Acesta este un avantaj intrucat utilizatorii detin controlul complet asupra produsului finit si au posibilitatea de a face modificari pana cand stampila se potriveste cu ceea ce isi doresc.

Va asteptam pe site!

Citește și:

Featured foto by NicoElNino via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.