Setari Cookie-uri

Premiera oficiala: Refuz sa cresc. Daca puteti face o mica donatie

A treia productie a laboratorului "Scrie despre tine" prezinta povestea reala a unei tinere regizoare de teatru care munceste pe vara pe strada in Londra si experientele ei cu ceilalti romani pe care ii intalneste la munca pe Southbank, cea mai turistica zona din oras.

Comunicat de presa

A treia productie a laboratorului "Scrie despre tine" prezinta povestea reala a unei tinere regizoare de teatru care munceste pe vara pe strada in Londra si experientele ei cu ceilalti romani pe care ii intalneste la munca pe Southbank, cea mai turistica zona din oras. Documentata pe intamplari reale si scrisa pe principiile "Scrie despre tine", Refuz sa cresc.Daca puteti face o mica donatie este un spectacol foarte personal, in care autoarea a ales sa isi si joace povestea in fata publicului.

Dupa spectacol va invitam la o discutie informala despre laboratorul ”Scrie despre tine”, impreuna cu initiatorii acestui proiect - Vera Ion si Sorin Poama.

Trailer:



Duminica, 29 ianuarie 2012, ora 19:00, @ Independent84 (Splaiul Independentei nr. 84)
Un spectacol de: Vera Ion
Cu: Vera Ion, Peter Pan
Multimedia: Bogdan Marcu

Durata spectacolului: 1h.
- Intrarea libera, donatii la sfarsit-


Scrie despre tine” este un proiect de teatru independent ce isi propune sa genereze scenarii de teatru documentate pe experiente personale. Prima piesa, ”Ich Clown”, povestea aventurile lui Adi, William si Dragos dupa ce s-au hotarat sa plece in Europa imbracati in clowni, acum puteti urmari experientele Verei si ale aliatului sau, Peter Pan, in lupta pentru supravietuire.

Mai multe detalii despre platforma SCRIE DESPRE TINE
Mai multe detalii despre Independent84.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.